Garmin levert Streetpilot app voor iPod-chauffeurs…

Garmin introduceerde onlangs de nieuwe Garmin StreetPilot® app voor de iPhone. Met de deze app wordt deze navigatie-software nu ook voor het eerst bruikbaar voor de iPhone in West-Europa.
In real-time ontvang je trip-gerelateerde data die nog nooit eerder zo realistisch waren op een iPhone navigatie app. Hier hoort bijvoorbeeld PhotoReal knooppuntbeeld bij met echte foto’s van snelwegknooppunten, de eerste pan-Europese veiligheidscamera’s services met crowd sourced data van daadwerkelijke automobilisten op de weg (beschikbaar in 20 landen), de eerste live traffic camera in de PND navigatiemarkt (beschikbaar in Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland en Groot-Brittannië) en huidige brandstofprijzen (beschikbaar in Frankrijk, Spanje, België, Duitsland, Luxemburg, Nederland en Groot-Brittannië). De fabrikant wilde premium, geavanceerde navigatie mogelijkheden voor de iPhone leveren die haar doelstelllingen onderstrepen de beste leverancier te zijn in satelliet navigatie’, aldus het persbericht. De app bezit volgens de fabrikant ook de meest geavanceerde kenmerken die verkrijgbaar zijn voor navigatie producten.
Garmin’s StreetPilot® App geeft iPhone gebruikers een intuïtieve interface voor dagelijkse navigatie – zonder dat je je abonnement voor je eigen smartphone hoeft aan te passen. Met ultra-snelle kaart tekening, draaien en zoomen. De voorgeladen kaarten en Points of Interest bieden dekking, zelfs waar er weinig of geen mobiel signaal beschikbaar is.
De Speedwatch® veiligheidscamera service wordt aangeboden door Garmin, in samenwerking met Cyclops – de marktleider in veiligheidswaarschuwing software, en zit bij de prijs in voor iedere aankoop van de StreetPilot app. De service houdt niet alleen vaste veiligheidscamera’s en potentiële mobiele punten in, maar is ook inclusief crowd sourced mobiele camera rapporten van de hele Speedwatch® Garmin community – om jou te verzekeren van veilige, legale en snelheidbewuste reizen. Handig voor de snelle jongens en meisjes onder ons…
Wie nog meer wil kan als Automobilist deze Garmin StreetPilot app upgraden met de nieuwste verkeerstechnologie; 3D Traffic Live Services voor supersnelle verkeerswaarschuwingen en uitgebreide verkeersdekking, die je verbonden houden op alle tijden. Ook verkrijgbaar in app vorm is de betrouwbare informatie over de beste brandstofprijzen**.
De nieuwe Garmin iPhone app kan ook aangepast worden om verschillende data te tonen op de kaart, zoals aankomsttijd, tijd/afstand tot de bestemming, via-via punt, richting of zelfs hoogte.
Garmin’s StreetPilot® app is compatibel met het nieuwe smartphone spiegelsysteem van Toyota. Met Toyota Touch Life kunnen gebruikers hun StreetPilot app kaarten bekijken op het 7” touchscreen van de Toyota iQ stadsauto. iPhone gebruikers kunnen eenvoudig de gratis “Application Launcher” downloaden uit de App Store om hun apparaat te verbinden met Toyota Touch Life en de StreetPilot® app kopen voor € 49,99.

Lees ook:Garmin levert infotainment voor VW Up!
Lees ook:Garmin komt met nieuwe apparatuur
Lees ook:Garmin levert infotainment voor toekomstige Mercedessen
Lees ook:Tom Tom
Lees ook:Mini integreert Garmin-navigatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.