Auto.blog.nl nu ook op uw mobiel

Van de leukste foto's zoals deze rallywagen van Peugeot in het merkmuseum,  valt nu ook via uw mobieltje te genieten...

Van de leukste foto's, zoals deze Peugeot in het Franse merkmuseum, valt nu ook via uw mobieltje te genieten. (foto: JH)

Wie een mobiel abonnement heeft met internet kan nu ook via dat medium volgen wat er zoal wordt geschreven en getoond op dit blog. Sinds enkele dagen worden de diverse blogs van blog.nl aangeboden voor uw mobiele telefoon. Ik zag gisteren de demo en was er zelf aardig van onder de indruk. Weer een reden te meer om www.auto.blog.nl onder uw favorieten op te slaan.

Lees ook:De AutoRAI van start: Minder auto.blog berichten
Lees ook:Gelukkig en veilig nieuw jaar!
Lees ook:Ford leert jeugd risico’s verkeer onderkennen…
Lees ook:Smartphone speelt grote rol bij aanbieden occasions…
Lees ook:Auto.blog zoekt tweede redacteur

4 reacties op “Auto.blog.nl nu ook op uw mobiel

  1. Martijn de Jonge

    He wat interessant! Ik ga asap ff kijken of deze onlinedienst ook op mijn mobieltje werkt.

    Als je het dan toch over nieuwe ‘dingen’ op het web hebt, moet je eens gaan kijken op http://www.autovan3008.nl Dat is een website (van Peugeot) waarin je technolgische ontwikkelingen van de auto door de jaren ziet. Tevens mag je middels een wedstrijd meedenken over de auto van de toekomst, die van 3008. Ik vond het erg boeiend om daar een kijkje te nemen en ben aan het broeden op een goed idee.

    Groeten,

    Martijn

      /   Beantwoorden  / 
  2. Leo

    @Martijn – De meeste grote autofabrikanten en importeurs bieden dergelijke websites aan. Ze laten veel consumenten vaak meedenken over nieuwe modellen of uitvoeringen. Dat is een prima initiatief. En in lastige tijden ook een geweldige klantenbinder. Logisch dat een merk als Peugeot hiervoor kiest…

      /   Beantwoorden  / 
  3. Martijn de Jonge

    @Leo – Dat is inderdaad niet echte nieuwe ontwikkeling en ik begrijp je beredenering. Wat ik op zich interessant aan deze website vind is dat Peugeot in een interactieve tijdlijn – heel overzichtelijk en natuurlijk niet geheel volledig – voor zelfs een leek de technologie in de autobielbranche inzichtelijk maakt. Hierbij gaan zij niet alleen uit van Peugeot maar laten andere merken ook de revue passeren. In mijn optiek, een sympathiek gebaar. Zeker voor een chauvinische Franse autobouwer.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Leo

    @Martijn – Ze moeten wel, want ze hebben uiteraard ook Citroen in huis, laten we het eens hebben over tradities en evoluties, en deden ook nog wel eens iets voor Talbot. Daarvoor vindt je daar dan ook Panhard en Simca. Maar laten we wel zijn, in veel van die grote autoconcerns van tegenwoordig gaat dit zo. Ze bestaan vaak uit een aan elkaar gelijmd verband van verschillende van oudsher zeer bekende automerken. En men gebruikt elkaars technologie en kennis om een merk nog meer sterkte te geven. En daar worden alle consumenten dan weer beter van.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.