Airmiles in strijd tegen nalatig onderhoud

Een beetje zakelijk rijder heeft een goed gevulde airmiles pot. Met dank aan al die Shell-liters die er doorheen gejast zijn. En als de baas ze niet inpikt, wat doe je dan met al die miles? De eigen privé-auto laten uitdeuken bijvoorbeeld!

Of de APK er mee betalen. Of met korting een busje huren. Het kan vanaf nu allemaal. De airmiles moeten dan wel eerst worden ingeleverd tegen De Nationale Autobon, lezen we bij Autokompas. De partners van de Autobon zijn Kwik-Fit, Europcar en ABS Autoherstel.

Een set van zes bonnen kost ter introductie 1.500 Airmiles. De klant kan dan bijvoorbeeld vijftien euro korting krijgen op een APK bij Kwik-Fit. In ruil voor 500 Airmiles ontvangt de klant €45 korting op uitdeuken zonder spuiten. In totaal staan de zes bonnen voor €120 voordeel. Gewoonlijk verwisselen de bonnen voor 3.000 Airmiles van eigenaar. Het initiatief kan de krap bij kas zittende consument die wel over een voorraad Airmiles beschikt ertoe bewegen toch het nodige onderhoud te laten verrichten. Zo hoopt althans de autobranche. Dat er genoeg zendingswerk valt te verrichten, blijkt wel uit ‘alarmerende’ berichten over het slechte onderhoud van de Nederlandse auto.

Lees ook:Kwik-Fit zet waar in op online plannen service
Lees ook:Stijging aantal bonnen 2009
Lees ook:Vakantie-inspecties in trek
Lees ook:Autowebsite levert uit dealervoorraden…
Lees ook:Vrije informatie voor alle autobedrijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.