Hot Rods in Rosmalen….

Hotrods RosmalenRonkende motoren, oververhitte knalpijpen en fel gekleurde oldtimers. Wanneer u deze combinatie tegenkomt, dan kan er alleen maar sprake zijn van Hot Rods.
Wilt u het met eigen ogen zien? Dat kan, want aankomend weekend (22 en 23 oktober) is in Autotron Rosmalen weer de Internationale Oldtimerbeurs Automobielen & Hotrodshow. De organisatie heeft de Hot Rods door heel Europa gezocht en gevonden. Eventron wordt omgetoverd tot een Walhalla voor Hot Rods met art, accessoires, live muziek en alles wat de Hotrod-scene compleet maakt. Maar voor wie de Oldtimers liever in de originele staat ziet, is er in het voorlaatste weekend van oktober natuurlijk ook genoeg te beleven in Autotron.

Als u na het zien van al die Oldtimers en Hot Rods de smaak te pakken hebt, dan kunt u bij de vele standhouders terecht voor vakkundig advies. Daar ontmoet u professionals die alles weten van het restaureren van een oldtimer. Bent u op zoek naar gereedschappen, onderdelen of vakliteratuur voor uw eigen oldtimer? Dan is een bezoek aan de beursvloer zeker de moeite waard. Wellicht vindt u net die ene originele koplamp, die u al jaren zoekt! Bij het zien van alle techniek gaat het hart van vaders en zonen gegarandeerd sneller kloppen . Maar ook de moeders en dochters, die liever genieten van de romantiek van weleer, kunnen op beide dagen hun hart ophalen in Rosmalen.

Op zaterdag 22 en zondag 23 oktober 2016 is de Internationale Oldtimerbeurs & Hotrodshow bij Autotron Rosmalen geopend van 10.00 tot 17.00 uur.
De toegangsprijs bedraagt € 12,50 en kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang onder begeleiding van een volwassene.

Lees ook:Hot Rod show in het Autotron
Lees ook:Oldtimerbeurs in Autotron
Lees ook:Tweewielers bij Autotron dit weekend!
Lees ook:Cabriobeurs in Rosmalen
Lees ook:Airbrush en brommers bij Autotron..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.