Het aanhanger merk van Europa

eduard-aanhangerPaard en wagen gebruiken we allang niet meer als het gaat om vervoeren van goederen. Tijdens het vervoeren van machines, auto’s of meubelen is een aanhanger onmisbaar. De aanhangers van deze tijd zijn stabiel, stevig en sterk. Toch kan het lastig zijn om uit de verschillende soorten en maten te moeten kiezen. Bij EDUARD hebben ze voor ieder wat wils.

EDUARD heeft een groot aanbod in verschillende aanhangers. Van plateauwagens tot kippers. De lengtes variëren van 2,6 meter tot 6 meter lang. Ook in de breedtes zijn er meerdere mogelijkheden. Het gewichtsklasse van de aanhangers ligt tussen de 2000 kg en 3500 kg.

De multitransporters kenmerken zich door hun bouwwijze: de wielen bevinden zich onder de laadbak in plaats van naast de laadvloer. Deze aanhangers kunnen via de zijkant geladen worden en zijn zeer praktisch en multifunctioneel. Er worden standaard oprijplaten meegeleverd, zodat je makkelijk een machine of auto kunt vervoeren.

Ook bij de plateauwagens zitten de wielen onder de laadbak in plaats van naast de laadvloer. Dit zorgt ervoor dat de wagens gemakkelijk via de zijkant geladen kunnen worden. De plateauwagens hebben een laadvermogen van 750 t/m 3500 kg en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Eduard is gespecialiseerd in ontwikkeling, montage en verkoop van geremde aanhangwagens. Het bedrijf heeft door heel Nederland verschillende verkooppunten. Ga naar de website van EDUARD voor meer informatie.