Nissat zet nieuwe Qashqai in de showroom…

Nissan Qashqai 2014 113783_6_11_193Nissan is begonnen met de verkoop van de compleet nieuwe QASHQAI. De eerste auto’s arriveren eind deze maand bij de landelijke dealers. De nieuwste Crossover biedt innovatieve techniek, efficiënte motoren en een zeer fraai interieur. De prijzen beginnen bij 23.150 euro.

Met deze kenmerken is de nieuwe Nissan QASHQAI een perfecte opvolger van de succesvolle eerste generatie. Daarvan zijn meer dan twee miljoen exemplaren verkocht. Nissan ontwikkelde de tweede generatie QASHQAI op een compleet nieuw platform. Het resultaat: een lager gewicht en zuiniger aandrijflijnen. Met slimme innovaties als de Around View Monitor (voor perfect zicht rondom de auto), het Nissan Safety Shield en Park Assist (parkeerhulp) zet de Nissan een compleet nieuwe standaard in het Crossover-segment.
Dat geldt ook voor de motoren. De QASHQAI DIG-T 115 met handmatig bediende zesversnellingsbak verbruikt gemiddeld maar 5,8 liter benzine per 100 kilometer. De dCi 110-dieselmotor komt zelfs op slechts 3,8 liter diesel per 100 kilometer. De CO2-emissie ligt op maar 99 gram per kilometer. Daarmee voldoet de QASHQAI aan de norm voor lagere fiscale bijtelling van 20 procent bij zakelijk gebruik.

De QASHQAI is leverbaar voor prijzen vanaf 23.150 euro voor de DIG-T Visia. Dieselen kan vanaf 26.150 euro voor de dCi 110 Visia en 30.450 euro voor de dCi 130 Acenta. De XTRONIC CVT staat voor 2.500 euro meerprijs op de prijslijst en vierwielaandrijving komt op 3.000 euro extra.

Leaseprijzen beginnen bij 395 euro per maand voor de benzinemodellen. Dieselen kan vanaf 549 euro per maand*.

* gebaseerd op de leaseprijzen zoals gehanteerd door Nissan Business Finance

Lees ook:Nissan’s X-Trail met nieuwe benzinemotor
Lees ook:Nissan Pulsar; net geen twintig mille!
Lees ook:Nissan geeft meer details voor nieuwe Qashqai
Lees ook:Nissan noemt de prijs voor haar super-Qashqai…
Lees ook:Nissan brengt Qashqai Business Edition

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.