Nissan noemt de prijs voor haar super-Qashqai…

1-Nissan-QashqaiNissan maakt bekend dat de prijzen van de sterkste versie van de QASHQAI, de DIG-T 163, beginnen bij 28.000 euro. De 120 kW (163PK) sterke uitvoering van Nissans populaire Crossover is per direct te bestellen.

De meerprijs van de Nissan QASHQAI DIG-T 163 ten opzichte van de vergelijkbare DIG-T 115 bedraagt 2.700 euro. De 1,6-liter turbobenzinemotor is speciaal afgestemd op toepassing in de QASHQAI. Het hoge koppel van maximaal 240 Nm is al bij lage en middelhoge toerentallen beschikbaar. Verder mag de DIG-T 163 een aanhanger trekken met een gewicht tot 1.500 kilogram. Deze prestaties zijn mogelijk dankzij de geavanceerde turbotechniek in combinatie met het state-of-the-art brandstofinjectiesysteem.

Efficiency
Het hogere motorvermogen doet geen afbreuk aan de efficiency van de Nissan QASHQAI. De ingenieurs van Nissan hebben veel aandacht besteed aan reductie van wrijvingsverliezen in de viercilindermotor. Daardoor laat de Nissan QASHQAI DIG-T 163 een brandstofverbruik noteren van slechts 5,6 l/100 km en een CO2-uitstoot vanaf slechts 134 g/km.

De prijslijst van de QASHQAI DIG-T 163 begint met het uitrustingsniveau Acenta. De basisuitrusting omvat onder meer lichtmetalen 17-inchwielen, ESP, zes airbags, gescheiden automatische airconditioning, cruisecontrol, een audiosysteem met cd-speler, AUX- en USB-aansluitingen en Bluetooth-connectiviteit. Ook led-dagrijverlichting, elektrisch verstel- en verwarmbare buitenspiegels en Hill Start Assist zijn standaard.

De Nissan QASHQAI DIG-T 163 is per direct te bestellen voor prijzen vanaf 28.000 euro. De levering begint eind dit jaar.

Lees ook:Nieuwe motor voor Nissan Qashqai
Lees ook:Nissan geeft meer details voor nieuwe Qashqai
Lees ook:Nissat zet nieuwe Qashqai in de showroom…
Lees ook:Nissan geeft nieuwe Juke een prijs…
Lees ook:Nissan brengt Qashqai Business Edition

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.