Categorie: "Cars and Babes"

Dean in Dacia

Elk automerk tracht op welke wijze ook. min of meer bekende Nederlanders in haar auto’s te laten rijden. Denk maar eens aan de beginjaren van Daewoo, aan Nissan, Skoda en zo meer. Nu gaat ook Dacia hier mee aan de slag en zo vinden de Roemenen in Dean Saunders, bekend als Popstars winnaar, zanger en vooral ook broer van Ben Saunders, een waardig ambassaduer voor het merk. Dean rijdt sinds kort zelf in een splinternieuwe Duster, waarvan hij op 6 juli jl. de sleutels kreeg overhandigd.

Glunderend stapte Dean op 6 juli bij Autobedrijf Bochane in Boxmeer in zijn nieuwe Dacia Duster 1.6 16V Laureate. Volgens ambassadeur Dean voelt hij zich ook helemaal op zijn plek als officiële Dacia Ambassadeur. ‘Dacia biedt ruime, robuuste en betrouwbare auto’s aan voor een betaalbare prijs’, zegt hij. ‘Bovendien is het merk nuchter en lekker no-nonsense – net als ik!’ We zullen hem daarbij dan maar op zijn betaalde woord geloven…..

Weinig vrouwelijk schoon op de aangepaste AutoRAI…

Deze charmante dame stond op een stand van een organisatie die zich bezig hield met milieuvraagstukken...

Deze charmante dame stond op een stand van een organisatie die zich bezig hield met milieuvraagstukken...

Het is crisis in autoland en dat is goed te merken aan de wijze van presenteren van de nieuwe koetsen. Was het twee jaar geleden nog zo dat er links en rechts nog wat werd gewerkt met strakke en aantrekkelijke jonge dames om al dat blik extra onder de aandacht te brengen van het journaille, deze keer moesten we met een lampion zoeken naar vrouwelijke blikvangers.

DeKia Soul werd door deze dames een stukje vrolijker gepresenteerd...

DeKia Soul werd door deze dames een stukje vrolijker gepresenteerd...

Een teken aan de wand. En wat er stond aan ingehuurd modellenwerk deed zelden haar best om er ook een vriendelijke glimlach tegen aan te gooien. Op verzoek werd er nog wel even gelachen, maar, met uitzondering van de dames bij Alfa Romeo, was er weinig tot niets te zien op dit gebied.

Hoewel het anders lijkt stonder zowel de Lambo als de blonde dame bij een bandenmerk te pronken...

Hoewel het anders lijkt stonder zowel de Lambo als de blonde dame bij een bandenmerk te pronken...

Automobiel Nederland neemt zichzelf nu serieus en is met andere zaken bezig dan de leukste presentatie van alle nieuws. Men probeert te overleven en wil zeker niet te boek staan als ‘vrouwonvriendelijk’ of zo.

Bijna ouderwets gezellig was het bij Alfa Romeo...

Bijna ouderwets gezellig was het bij Alfa Romeo...

Daarbij waren er ook een aantal merken niet aanwezig op de AutoRAI, waarvan we zeker weten dat men daar altijd wel weet hoe een nieuwe auto moet worden gepresenteerd. Hoe dan ook, ik heb er nog een aantal voor mijn lezers op de diditale plaat vastgelegd. Tussen die containers en milieurvriendelijke auto’s van deze RAI-editie viel dat nog niet zo mee, dus ik hoop dat u de oogst alsnog waardeert……….

Als men in de showrooms van de Nederlandse Alfadealers zo zou worden ontvangen zoudende verkopen wellicht weer eens gaan stijgen?

Als men in de showrooms van de Nederlandse Alfadealers zo zou worden ontvangen zoudende verkopen wellicht weer eens gaan stijgen?

Babes op zondag – 16

Gelukkig zijn de meeste tentoonstellingshallen goed verwarmd....anders krijg je het wel wat fristjes in deze outfit.. 

Er moeten wat nieuwe onderdelen worden aangeprezen, of een getunede sedan of hotte hatch. Altijd zien we dan de dames die een stand verwarmen met hun aanwezigheid, de glimlach op het lieve of professionele gezicht vastgeplakt en op verzoek te voorschijn getoverd……Babes op Zondag, alweer de 16e editie…… 

Babes op zondag – 15

Je zult maar worden uitgenodigd in deze limousine.... 

Er zijn zoveel beurzen, zoveel uitstallingen van mobiele waren. En altijd worden de babes gebruikt om de boel op te leuken en te zorgen dat wij ons behaaglijk voelen tussen al dat uitgestalde blik…..logisch toch?

Babes op zondag – 14

Zelf in een keurige outfit zijn babes vaak nog extra mooi... 

Je komt ze natuurlijk in alle vormen en maten en vrijwel overal tegen. Babes. Hier op zondag als altijd even een klein overzichtje van die dames die het leven van een tentoonstellingsbezoeker soms een beetje extra opvrolijken……

Babes op zondag – 13

Soms moeten ze zelfs op het dak van een nieuwe auto plaatsnemen... 

Soms mogen ze even iets zeggen, maar meestal beperkt hun rol zich tot een vriendelijke glimlach, een fotomoment, drapperen van de bevallige lijnen over de uitgestalde waar…….de Babes……

Babes op zondag – 12

Aziatische merken en beurzen zijn gek op dit soort babes 

Bij rondere automodellen passen ronde en vrouwelijke vormen. Door de jaren heen worden al die verpakte pk's vaak gepresenteerd door vaak iets minder verpakte echt vrouwelijke modellen. Zodat het woord model een dubbele betekenis van het woord krijgt……  

Babes op zondag – 9

De nieuwe Alfa Mito werdook al zeer vrouwelijk gepresenteerd... 

Je komt ze echt overal tegen. Niet alleen bij autoshows, ook als het gaat om telecom, elektronica, fototoestellen of elektronische Games, altijd zijn er babes te zien. En bezoekers worden er meestal een stuk vrolijker van, milder ook, en daardoor seller geneigd om een bepaald merk of product in hun hart te sluiten….de showgirls, de representatieve gastvrouwen, de..Babes!