Nissan’s X-Trail met nieuwe benzinemotor

Nissan X-Trail 2015 goldDe Nissan X-TRAIL is vanaf eind september a.s. ook leverbaar met de DIG-T 163 benzinemotor. Het is voor het eerst dat de nieuwe generatie van Nissans Crossover in Nederland met een benzinekrachtbron wordt aangeboden. De prijzen voor deze nieuweling beginnen bij 28.250 euro en de auto is per direct te bestellen bij de Nissandealers.
Nu de verkoop van benzineauto’s in het C-SUV-segment steeds verder aantrekt, komt Nissan dus met de X-TRAIL DIG-T 163. Met een vermogen van 120 kW (163 pk) en een koppel van 240 Nm bij 2.000 t/min staat deze 1,6-liter turbobenzinemotor garant voor aansprekende prestaties. Hij wordt in eerste instantie alleen geleverd in combinatie met voorwielaandrijving en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Elke versie heeft een geremd aanhangwagengewicht van 1.800 kg.

Nissan levert de X-TRAIL DIG-T 163 met keuze uit vijf uitvoeringen. De prijzen variëren van 28.250 euro voor de Visia tot 35.750 euro voor de zeer rijk uitgeruste Tekna. Met uitzondering van de Visia is elke uitvoering optioneel leverbaar met zeven zitplaatsen. Voor een bedrag van 29.800 euro levert Nissan ook een aantrekkelijke Business Edition voor de zakelijke rijder.

Lees ook:Nissan verlaagt prijs Note
Lees ook:Nissan start verkoop vernieuwde Qashqai en X-Trail…
Lees ook:Nissan geeft details nieuwe Navara
Lees ook:Nissan Pulsar; net geen twintig mille!
Lees ook:Nissat zet nieuwe Qashqai in de showroom…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.