Ford vernieuwt de Tourneo Courier

De door Ford naar Geneve gebrachte gloednieuwe Tourneo Courier completeert de reeks van vier veelzijdige Tourneo people-movers die tot en met medio 2014 in Europa worden geïntroduceerd.
De ruimte, het lage brandstofverbruik en de veiligheidsvoorzieningen van de stijlvolle en compacte vijfzits Tourneo Courier zijn volgens Ford toonaangevend; met deze auto wordt het Ford-assortiment van people-movers uitgebreid naar het segment van compacte auto’s. En dat is een markt waar heel wat concurerenten ook modellen te bieden hebben.
Europees debuut voor de Grand Tourneo Connect; een dynamische zevenzitter is meteen een leuke en handige aanvulling op de vijfzits Tourneo Connect. Het is een zeer ruime en veelzijdige auto die als acht-/negenzitter in twee lengtes leverbaar is; deze Ford kreeg als eerste in het segment vijf Euro NCAP-sterren voor veiligheid.
Wie goed naar de modellen kijkt snapt ook wel dat het hier vooral gaat om wagens die het bedrijfswagensegment zullen bestormen met mooie technieken, grote veiligheid en relatief zuinige en schone motoren. Kon Ford wel eens helpen een aan fiks marktaandeel in een best lastige markt.

Lees ook:Ford geeft prijzen voor nieuwe Tourneo Connect!
Lees ook:Tourneo Connect, Ford showt people mover….
Lees ook:Vijf sterren voor de Ford Transit
Lees ook:Ford stelt bedrijfwagendealers aan…
Lees ook:Ford vernieuwt bestsellende besteller….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.