Tourneo Connect, Ford showt people mover….

Ford introduceert een nieuwe generatie intelligente en stijlvolle personenauto’s onder de merknaam Tourneo. De nieuwe lijn van people movers, die volgens de fabrikant, actieve families de perfecte combinatie van ruimte, veelzijdigheid en comfort biedt, wordt aangevoerd door de gloednieuwe Tourneo Connect. Deze wordt voor het eerst onthuld tijdens het “Go Further”-evenement en maakt samen met het grotere Tourneo Custom-model onderdeel uit van het assortiment.

De gloednieuwe Tourneo Connect wordt toegevoegd aan het gamma van passagiersauto’s van Ford als praktische en betaalbare gezinsauto die bijzonder ruim en veelzijdig is in een stijlvol nieuw design. De Tourneo Connect, die zich onderscheidt dankzij de aardig moderne vormgeving, geeft deze klasse van people movers een stoer nieuw uiterlijk. Een stijlvolle cockpit en de nieuwste luxe voorzieningen leveren een bijdrage aan een aantrekkelijke en comfortabele rijomgeving.

De nieuwe auto, die verkrijgbaar is in twee krachtige en veelzijdige uitvoeringen (de vijfzits Tourneo Connect en de zevenzits Grand Tourneo Connect), biedt uitstekende praktische mogelijkheden voor actieve gezinnen en professionele berijders, met achterschuifdeuren, zeer flexibele stoelen en allerlei slimme opbergruimten.
De Tourneo Connect heeft het laagste brandstofverbruik in zijn klasse dankzij een scala aan zeer efficiënte, compacte diesel- en benzinemotoren en Ford ECOnetic Technologieën
De gloednieuwe Tourneo Connect zal volgens planning in 2013 verkrijgbaar zijn in Europa en in Noord-Amerika, waar de auto wordt verkocht als Transit Connect Wagon. De nieuwe, acht-/negenzits Tourneo Custom-people mover is vanaf begin 2013 verkrijgbaar.

Lees ook:Ford vernieuwt de Tourneo Courier
Lees ook:Ford geeft prijzen voor nieuwe Tourneo Connect!
Lees ook:Ford showt nieuwe Transit ehhh Tourneo…
Lees ook:Nieuwe Transit Connect debuteert in Hannover
Lees ook:Ford vernieuwt bestsellende besteller….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.