Ford geeft prijzen voor nieuwe Tourneo Connect!

Ford-TourneoConnect_15Ford maakte onlangs de prijzen en specificaties bekend van de gloednieuwe Tourneo Connect-modellen. Deze twee stijlvolle people-movers zijn uitstekend geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Ze zijn lekker flexibel dankzij de veelzijdige stoelindeling, de nodige opbergmogelijkheden en dubbele schuifdeuren. De efficiënte en krachtige aandrijvingen zorgen voor het laagste verbruik in het segment. Beide modellen zijn leverbaar met voor hun klasse unieke technologieën als Active City Stop en Ford SYNC.

Ford-TourneoConnect_18De Vijfzits Tourneo Connect en zevenzits* Grand Tourneo Connect maken deel uit van complete lijn Tourneo modellen die ook bestaat uit de compacte Tourneo Courier en grotere Tourneo Custom met maximaal 9 zitplaatsen. Zo ontstaat een serie wagens die op iedere vraag van mensen met een kleinere of grotere vervoersbehoefte antwoord geeft.

Ford-TourneoConnect_09Volgens Ford zijn dit de meest flexibele auto´s in het marktsegment dankzij o.a. het innovatieve stoelsysteem, of ongekend groot aantal opbergmogelijkheden en de dubbele schuifdeuren. Ook zouden het de zuinigste auto´s in het segment zijn dankzij geavanceerde 1.6 TDCi diesel- en meervoudig bekroonde 1.0 EcoBoost benzinemotoren.
Het zijn ook veilige auto´s in dit segment, immers deze Ford’s zijn als enige bekroond met 5 Euro NCAP-sterren. In Nederland vanaf medio juni a.s. te koop, vanaf €21.900,-*. Wil je er meer over weten, met een vaartje richting de Ford-dealer en informatie halen mensen!

Lees ook:Tourneo Connect, Ford showt people mover….
Lees ook:Ford vernieuwt de Tourneo Courier
Lees ook:Ford showt dynamische C-Max voor 2010
Lees ook:Ford showt nieuwe Transit ehhh Tourneo…
Lees ook:Ford stelt bedrijfwagendealers aan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.