Ford stelt bedrijfwagendealers aan…

Ford Nederland lanceert een nieuw landelijk dekkend netwerk van gespecialiseerde Transit Centrum dealers: Ford bedrijfswagenvestigingen met alle kennis, service én ruime openingstijden voor ondernemers.

Dit doet men om de verkoop van haar nieuwe reeks ‘alleskunners’ in dit hard bevochten marktsegment te stimuleren. Voor normale personenwagendealers is een bedrijfswagen vaak best lastig te vermarkten.
De lancering van dit nieuwe verkoop- en servicenetwerk is dan ook onderdeel van Ford’s ambitieuze plannen op de bedrijfswagenmarkt. Dat valt samen met de komst van de nieuwe generatie Ford Transit: deze Europese bestseller is er straks in meer verschillende modellen en varianten dan ooit. Naast de (middel)zware Transit biedt Ford straks keuze uit de bestelwagens Transit Custom (‘International Van of the Year 2013’), Transit Connect en Transit Courier plus de afgeleide uitvoeringen voor luxe personenvervoer: de comfortabele Tourneo Custom, Tourneo Connect en Tourneo Courier.´Transit´ evolueert hiermee van een modelnaam naar een compleet ‘bedrijfswagenmerk’ met het grootste aanbod van lichte en middelzware bedrijfswagens.

Bij het uitgebreide modellenaanbod hoort een netwerk van gespecialiseerde Ford bedrijfswagendealers. Daarom bundelt Ford alle bedrijfswagenkennis en service in de Transit Centra waar intensief getrainde professionals de klant adviseren over het product inclusief alle mogelijke in- en opbouw, financiering, maatwerk aanpassingen, wetgeving en goedkeuringen. Ondernemers hebben er één aanspreekpunt voor sales én aftersales, zodat ze sneller en beter verder kunnen, en vinden er een ruime voorraad aan snel beschikbare bedrijfswagens. Voor maximale inzetbaarheid hanteren de Ford Transit Centrum dealers uitgebreide openingsuren en is de werkplaats ook op zaterdagen open voor reparaties en onderhoud. Daarnaast biedt het Transit Centrum een aantal andere privileges voor bedrijfswagenklanten:
 Voorrangsboeking in de werkplaats
 Haal- en brengservice en gunstig geprijsd vervangend vervoer
 Initiële diagnose, klantcontact en onderdelen bestellen binnen 2 uur
 Grotere onderdelenvoorraad voor snellere vervanging/reparatie
 Showroom en werkplaats maximaal ingericht op bedrijfswagens

De Transit Centra worden gevestigd in bestaande Ford dealerbedrijven. Alle 22 vestigingen, verspreid over Nederland, zijn vanaf medio eerste kwartaal 2013 operationeel.

Lees ook:Ford tevreden over bestelwagenverkopen…
Lees ook:Steeds meer Transit’s bij Ford
Lees ook:Tourneo Connect, Ford showt people mover….
Lees ook:Ford vernieuwt bestsellende besteller….
Lees ook:Ford pakt prijs voor Transit..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.