Mazda heeft het naar de zin….

Mazda - logoDankzij de innovatieve en opvallend vormgegeven nieuwe modellen heeft Mazda zijn tiende opeenvolgende kwartaal met groei in Europa gerealiseerd. De verkoop steeg met 13 % vergeleken met hetzelfde kwartaal vorig jaar, april, mei en juni, tot 47.232 eenheden, waarmee Mazda opnieuw de totale Europese markt overtroefde met een verkoopstijging van 8,8 %.

“Het mag duidelijk zijn dat we bijzonder tevreden zijn met de vooruitgang die Mazda in de afgelopen jaren in Europa heeft gemaakt, sinds de lancering van onze nieuwe modelgeneratie”, vertelt Martijn ten Brink, Vice President Sales van Mazda Motor Europe. “En we zijn zeker nog niet klaar: de nieuwe Mazda CX-3 heeft onze reeds bestaande hoge verwachtingen nog eens overtroffen sinds zijn lancering vorige maand en de vierde generatie van de MX-5 is onderweg”.

Mazda kende in het afgelopen kwartaal de sterkste groei in Spanje, een stijging van 45 % ten opzichte van het tweede kwartaal van 2014. Andere markten scoorden ook een winst met dubbele cijfers, zoals Italiƫ (+ 35 %), Nederland (+ 21 %), Polen (+ 20 %) en Groot-Brittanniƫ (+ 19 %).

Lees ook:Mazda schrijft dubbele groeicijfers…
Lees ook:Mazda verkopen 2015, plus 21%!
Lees ook:Mazda groeit tegen de klippen op…
Lees ook:Groei en vertrouwen bij Mazda
Lees ook:Mazda groeit snel in Europa…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.