Ford GT: niet te koop, wel te huur

Rolt er eindelijk eens een spannende Ford van de band, stoppen ze met de productie van de schitterende Ford GT. Zo’n 101 stuks zijn er in Europa welgeteld verkocht waarvan 1 in Nederland. Laat die eigenaar de auto nu verhuren voor feesten en partijen.

Nou ja verhuren; zelf een uurtje planken op de snelweg is er niet bij, meldt De Telegraaf. Je mag de auto alleen bewonderen. De exclusieve sportwagen is gekocht door vier Nederlandse Ford-dealers die de bolide in de beheermaatschappij Brebotone BV hebben ondergebracht. Ze gebruiken de sportwagen als publiekstrekker in de eigen showrooms, maar bieden de icoon ook aan om het merk Ford te promoten en liefhebbers te laten genieten van deze razendsnelle auto. De geleverde GT is spierwit, maar inmiddels is de bolide voorzien van de nodige striping.

Wie de exclusieve sportwagen wil huren, dient aan enkele eisen te voldoen. Allereerst krijgt de huurder niet zomaar de bolide op de stoep afgeleverd. Brebotone controleert voordat een overeenkomst wordt gesloten eerst de show of het evenement. Wanneer goedkeuring volgt, wordt de auto op een trailer daar naartoe gebracht en ook weer opgehaald. Het is niet mogelijk om er ook maar een millimeter in te rijden. Bovendien stelt Brebotone nog eisen aan de plaats waar de GT wordt geparkeerd. In een showroom bijvoorbeeld mag de sportcoupe niet voor de ramen geplaatst worden. Niet vanwege het zonlicht, maar vanwege de diefstalmogelijkheden. Brebotone ondersteunt de presentatie met foto- en videomateriaal, afzetting rond de GT, een speciale GT-aanhangwagen die dienst kan doen als eye-catcher buiten en posters. Prijzen zijn op aanvraag.

Lees ook:Ford daagt gamers uit…
Lees ook:Ford brengt nieuwe aanhangwagentechnologie
Lees ook:Ford krijgt prestigieuze prijs voor Ranger
Lees ook:Volkswagen introduceert Trailer Assist…
Lees ook:Uber-Ford; de Atlas Concept!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.