Ford krijgt prestigieuze prijs voor Ranger

Een internationale jury prijst de stoere Ranger-pick-up van Ford om zijn on- en offroad eigenschappen, sterke motoren, hoge (trek)prestaties en buitengewone veiligheid. Daarnaast roemt men de auto om het feit dat er meteen vanaf de sstart van de productie zoveel versies leverbaar werden. De grote Ford kreeg flink wat meer punten toegewezen dan de vergelijkbare Isuzu D-Max en VW Amarok. De prijs werd aan Ford overhandigd tijdens een feestelijke bijeenkomst in Dublin.
Deze “International Pick-Up Award 2013” voor de Ford Ranger volgt op de titel “International Van of the Year 2013” voor de Transit Custom en “International Engine of the Year” voor de 1.0 EcoBoost-motor die in een reeks van nieuwe Ford-modellen is gebruikt. Qua prijzen heeft Ford dus niets te klagen.

Lees ook:Mooie erkenning voor VW Amarok….beste Pickup van 2018..
Lees ook:Weer prijs voor Ford’s Ecoboost motoren
Lees ook:Ford tevreden over bestelwagenverkopen…
Lees ook:Ford pakt prijs voor Transit..
Lees ook:Weer titels voor Mazda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.