KIA presenteert haar nieuwste sponsormodel; Esra Neter!

Esra Neter - voetbalster KIAEsra Neter kan simpelweg niet wachten. De uit Amstelveen afkomstige talentvolle voetbalster telt de dagen af tot ze deel uit mag maken van de selectie van het Nederlands elftal of Ajax. Esra speelt hoofdklasse in het jongensteam van voetbalclub Buitenveldert als enige meisje. Ze mocht als Kia Official Match Ball Carrier in een uitverkocht Galgenwaard de bal aan de scheidsrechter overhandigen tijdens het openingsduel van WEURO2017 tussen Nederland en Noorwegen.
Bewonderend bekeek Esra de afgelopen drie wedstrijden van de Oranje Leeuwinnen. Esra: ‘Van binnen heb ik geen twijfel. Natuurlijk kan ik in Oranje spelen. Ik zie me daar al staan met dat oranje shirt, het volkslied op de achtergrond’.

Aan enthousiasme ontbreekt het Esra in elk geval niet. Kia – trotse sponsor van het UEFA Women’s EURO 2017TM – maakte dit filmpje over Esra, die als ball carrier geselecteerd werd na een oproep van Johnny de Mol, begin juni. Dat mannen beter zouden voetballen van vrouwen vindt de kleine Esra onzin. ‘Vrouwen zijn net zo goed, alleen wordt er minder aandacht aan besteed’. Ook dit is misschien wel voorgoed verleden tijd. De wedstrijden van de Oranje Leeuwinnen werden stuk voor stuk goed bekeken, met 2,4 miljoen kijkers voor de wedstrijd Nederland – België.

Oranje lijkt overigens klaar voor de finale. Zweden, Noorwegen, Denemarken en België werden in de afgelopen wedstrijden overtuigend verslagen.

Lees ook:KIA’s ode aan damesvoetballers…
Lees ook:KIA zoekt ballenmeisjes…
Lees ook:Mazda had goede septembermaand
Lees ook:Vrouwelijke bandenwisseltest…
Lees ook:Cavalli-MINI brengt veel geld op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.