Topfotografe legt Opels vast voor kalender 2017…

Opel foto 1Voor de Opel-kalender van 2017 – met de titel ‘Opel Wonderland of Dreams’ – legt topfotografe Ellen von Unwerth fascinerende Opels uit verleden, heden en toekomst vast in decors die wisselen met de seizoenen. In de fotoshoots figureren supermodel Georgia May Jagger, de dochter van Rolling Stone Mick Jagger, en de van internet en Facebook beroemde ‘Grumpy Cat’.

“Georgia May Jagger en ‘Grumpy Cat’ zijn iconen van deze tijd. Ellen von Unwerth is bovendien een echte kunstenaar met de camera. Zij geeft de fotografie van katten een nieuwe dimensie”, aldus Tina Müller, de marketingdirecteur van Opel. Met de kalender voor 2017 zet Opel het thema van 2016 voort. Voor deze uitgave fotografeerde mode-icoon Karl Lagerfeld de Opel Corsa en Karl met zijn kat Choupette.

Opel foto 2Georgia May Jagger maakte in de campagnes waarin ze figureerde – voor kledingmerk H&M en juwelier Thomas Sabo – indruk met haar uitstraling. Voor de Opel-kalender van 2017 werkt ze opnieuw samen met Von Unwerth, die bekendstaat om haar koele, intense foto’s.

‘Grumpy Cat’ speelt voor het eerst een rol in een reclamecampagne. De kat is wereldberoemd op internet. Behalve op Facebook (8,7 miljoen likes) is die namelijk ook te zien in YouTube-filmpjes én in het wassenbeeldenmuseum van Madame Tussaud.

Ook voor deze kalender organiseert Opel een vernissage. De foto-expositie ‘Opel Wonderland of Dreams’ wordt begin 2017 geopend. Fans van Opel, Von Unwerth, Jagger en ‘Grumpy Cat’ wacht een fascinerende tentoonstelling waarop ook de ‘making of…’ te zien zal zijn. Zowel Ellen von Unwerth als Georgia May Jagger en ‘Grumpy Cat’ zijn bij de vernissage aanwezig.

Lees ook:Opel laat in de keuken kijken…
Lees ook:Kat promoot Opel
Lees ook:Opel-accessoires als kerstcadeautje…
Lees ook:Opel onthult de Crossland X
Lees ook:Opel goes social…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.