Opel laat in de keuken kijken…

Opel calendar 2017 backstageHal 18 van de Filmstudio Babelsberg transformeerde in juli twee dagen tot een sprookjesachtig wonderland. Topfotograaf Ellen von Unwerth legde Opels uit het verleden, het heden en de toekomst vast op de gevoelige plaat in seizoensgebonden settings. Opel strikte internationaal topmodel Georgia May Jagger – dochter van Rolling Stone Mick Jagger en topmodel Jerry Hall – en Grumpy Cat, de beroemdste kat ter wereld met 8,7 miljoen likes op Facebook. Het resultaat is fascinerend.

Op de foto’s zijn onder meer de 2 miljoenste Opel, een 24-karaats vergulde Kapitän uit 1956, de elegante Cascada cabrio en de Opel GT Concept, die de show stal tijdens de laatste Autoshow van Genève, te zien.

Opel calendar 2017 backstageDe chagrijnig-ogende kat en de sprankelende Georgia May Jagger werkten samen als een goed geolied team. Met als resultaat prachtige foto’s vol spannende contrasten. Samen betoverden ze de klassieke Opel-modellen Diplomat en Kapitän, maar ook de huidige ADAM ROCKS, Astra, de nieuwe MOKKA X en de aanstaande elektrische Ampera-e met hun eigen persoonlijke uitstraling.

Grumpy Cat, met de echte naam ‘Tardar Sauce’, is een internetster en wereldwijd geliefd. Het is voor de kat uit Arizona haar eerste campagne voor een Europees automerk. Naast Facebook is de Amerikaanse kat ook de ster in talloze YouTube-video’s en heeft ze zelfs haar eigen wassen beeld in Madame Tussauds.

Opel calendar 2017 backstageOok voor deze kalender organiseert Opel een vernissage. De foto-expositie ‘Opel Wonderland of Dreams’ wordt begin 2017 geopend. Fans van Opel, Von Unwerth, Jagger en Grumpy Cat wacht een fascinerende tentoonstelling waarop ook de ‘making of…’ te zien zal zijn. Zowel Ellen von Unwerth als Georgia May Jagger en Grumpy Cat zijn bij de vernissage aanwezig.

Lees ook:Topfotografe legt Opels vast voor kalender 2017…
Lees ook:Kat promoot Opel
Lees ook:Opel-accessoires als kerstcadeautje…
Lees ook:Opel goes social…
Lees ook:Opel pakt uit voor ADAM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.