Opel-accessoires als kerstcadeautje…

Opel Kerst 1Dit jaar geen stress voor het vinden van de juiste kerstcadeaus. Trendy Opel-merchandising als schrijfwaren, portefeuilles, horloges en mooie Opel-evenementen maken de (uitgebreide) keuze heel gemakkelijk. En wie winkelt in Opels shop kan ook zichzelf iets cadeau doen, bijvoorbeeld met een kerst-hebbedingetje in de vorm van een Opel ADAM voor slechts € 7,50 incl. BTW. Zelfs de kerstman vindt dat geweldig. Jonge kinderen zullen enorm blij zijn met de Little ADAM Motorsport Edition voor € 79,95. De loopauto-versie van de kleine, geel-zwarte, snelle rakker maakt het huis, de tuin en de speelplaats tot een circuit – en een rijbewijs is niet eens nodig!

Opel Kerst 2Volwassen ‘Opel-coureurs’ maak je heel blij met een reisje naar Opels Test Center in Dudenhofen of naar de legendarische ‘Groene Hel’, de Nürburgring. Een waardebon op de Opel drivers training-site voor een Opel-rijtraining onder de kerstboom stuwt in elk geval het adrenalinegehalte op.
De OPC Compact- en OPC Performance-rijtrainingen voor € 199,- zijn ideale cadeaus voor autosportliefhebbers. Heel exclusief is de speciale Racing Training op de Nürburgring Nordschleife (€ 1.500,-). Maar beginners worden ook heel gelukkig met de ADAM Rookie Training voor € 250,-. En niet alleen voor Kerst, maar elke dag van de winter – en de maanden daarvoor en daarna – is de wintertraining met Opels met vierwielaandrijving in Oostenrijk. Prijzen daarvoor beginnen bij € 1.100,-.

Opel Kerst 3Opel-liefhebbers kijken al uit naar de Opel-kalender voor 2017. Sterfotografe Ellen von Unwerth zette de mooiste modellen – van de Ampera-e tot en met de nieuwe Insignia – in de schijnwerpers. Behalve de schoonheden van Opel, gingen ook twee hedendaagse iconen op de foto: supermodel Georgia May Jagger en Grumpy Cat, de wereldberoemde chagrijnig kijkende kat die meer dan negen miljoen likes heeft op Facebook. Zoals verwacht, werd de kat niet blij van al het gedoe, maar wie met Kerst de in beperkte oplage verkrijgbare Opel-kalender cadeau krijgt, is dat vast wél. De Opel-kalender 2017 heet “Georgia and Grumpy – Not impressed by Wonderland” en is voor € 29,95 verkrijgbaar.

Opel Kerst 4Iedereen heeft het weleens: je bent verdwaald en de batterij van je smartphone is leeg. De Opel-powerbank – in zwart met zilver en zwart met oranje, met een gravure van de Opel Blitz – voorkomt dat je niet meer kunt bellen. De externe energiebron kost slechts € 29,50 en laadt de accu van je telefoon, tablet of camera via de USB-poort op met 5.200 mAh.
De Opel Collection heeft ook smaakvolle mode in het assortiment. Bijvoorbeeld de coole ‘Opel Gang’ T-shirts die zijn voorzien van een used-look. (vanaf € 29,95). De dames kunnen bovendien kiezen voor applicatie van Swarovski-kristal. Wie iets nóg chiquers zoekt, kiest voor de fraaie polo (€ 17,90) en heren voor de stijlvolle manchetknopen met zilverkleurige Opel Blitz (€ 39,95), om maar wat te noemen.

En wie zich wil kleden op de winterse koude, die kiest voor de gebreide muts (€ 12,95), die je hoofd warm houdt bij al je uitstapjes tijdens en na de kerstdagen.

Lees ook:Kat promoot Opel
Lees ook:Model mag Opel rijden…
Lees ook:Hoofdstedelijk debuut Opel Adam
Lees ook:Opel ADAM, kampioen personalisatie!
Lees ook:Opel Movano voor rallyteam…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.