Honda’s innovatieve dempingsysteem; Civic Tourer eerste model!

Honda Civic Tourer 1Honda heeft een uniek adaptief dempingsysteem ontwikkeld, dat geïntroduceerd wordt op de nieuwe Civic Tourer. Het is het eerste adaptieve dempingsysteem ter wereld dat achterin de auto geplaatst wordt.
Het adaptief dempingsysteem (ADS) op de achteras is ontwikkeld om stabiliteit en comfort te verbeteren bij de verschillende belading- en rijcondities waar de Civic Tourer naar verwachting aan wordt blootgesteld. De berijder kan daarbij kiezen tussen drie voorkeur instellingen: Dynamic, Normal en Comfort.

De nieuwe Civic Tourer is ontworpen en ontwikkeld in Europa, waardoor het Europese R&D team van Honda de creatieve en technische aspecten van het ontwerp goed kon aansturen. Het eerste concept van de nieuwe Civic Tourer biedt een toonaangevend gebruiksgemak, geavanceerde techniek en een onderscheidende styling. Het team heeft geput uit de ervaring met eisen die Europese klanten stellen aan een voertuig. De Civic Tourer is getest in een aantal van de meest intensieve en afwisselende rijcondities in Europa.

De Civic Tourer wordt gebouwd in Honda’s productiefaciliteit in de UK en beleefd zijn première tijdens de Frankfurt Motor Show in september 2013.

Lees ook:Honda Civic Tourer krijgt verrassende prijs..
Lees ook:Honda Civic Tourer; eerste details!
Lees ook:Honda klaagt niet
Lees ook:Honda gaat voor een wereldrecord…
Lees ook:Honda’s primeurs in Geneve

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.