Toyota actiemodellen Now!

Toyota Aygo NowNú is het volgens importeur Louman het moment om een nieuwe Toyota Aygo of Yaris aan te schaffen. Beide modellen zijn vanaf vandaag leverbaar als extra rijk uitgeruste ‘Now’-uitvoering en hebben daardoor standaard airconditioning. Wie een Aygo of Yaris koopt, ontvangt deze hele zomer (ongeacht de gekozen uitvoering) ook nog eens 1.500 euro extra voor zijn/haar huidige auto.
Die nieuwe Toyota Aygo Now wordt geleverd als drie- en vijfdeursuitvoering en heeft altijd de vijf meest favoriete opties aan boord. De Aygo Now heeft daarom airconditioning, een radio/CD-speler met vier luidsprekers én een MP3-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en elektrisch bedienbare ramen vóór standaard.

Toyota-Yaris-NowDe prijzen voor de Toyota Aygo Now met standaard airconditioning beginnen bij 9.290 euro. Het klantvoordeel bedraagt hierdoor bijna 800 euro. Tot en met 31 augustus krijg je als koper bovendien 1.500 euro extra terug voor je huidige auto. Hierdoor rijd je al een Toyota Aygo Now voor slechts 7.790 euro.
De Toyota Yaris Now is gebaseerd op de vijfdeurs Comfort-uitvoering. Ook deze versie is uitgerust met gratis airconditioning. De standaarduitrusting van de Yaris Now omvat verder onder meer een radio/CD-speler met zes luidsprekers, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en elektrisch verstelbare, in carrosseriekleur uitgevoerde buitenspiegels en chromen accenten. Het klantvoordeel bedraagt ruim 1.000 euro. Ook voor de Toyota Yaris Now ontvang je als klant tot en met 31 augustus extra inruilwaarde. Deze bedraagt 1.500 euro. Het actiemodel is hierdoor al te koop voor 12.015 euro met de 1.0 VVT-i-motor. Wie de 1.3 VVT-i-motor verkiest, betaalt (vanaf) 14.160 euro.
Wie meer wil weten over alle mogelijkheden van deze compacte Toyota’s en zijn of haar eigen auto even wil laten taxeren om de inruilwaarde vast te laten stellen, moet even langs gaan bij een Toyotadealer in de buurt.

Lees ook:Toyota doet Aygo en Yaris in de aanbieding…
Lees ook:Flotte flitser bij Toyota
Lees ook:Nieuwe Aygo Dynamic Blue! Afronding gamma bij Toyota
Lees ook:Toyota brengt Yaris op maat…
Lees ook:Toyota verlaagt de prijzen voor de Auris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.