Nieuwe Aygo Dynamic Blue! Afronding gamma bij Toyota

Toyota Aygo - blue - JD PowerToyota presenteert een nieuwe topversie van de Aygo: de Dynamic Blue, standaard met onder meer mistlampen, lichtmetalen velgen én een royaal veiligheidspakket. Desondanks is de prijs lekker compact: snelle beslissers betalen dankzij een extra inruilwaarde van 1.500 euro slechts 9.950 euro voor de Aygo Dynamic Blue.
Voor kopers van de Aygo Dynamic Blue blijft er weinig te wensen over. De rijke standaarduitrusting bestaat uit onder meer airconditioning, een radio/CD-speler met vier luidsprekers en USB-aansluiting, een toerenteller, 14-inch lichtmetalen wielen en mistlampen aan de voorzijde. Bovendien krijgt de Aygo Dynamic Blue het veiligheidspakket mee. Dat voorziet niet alleen in curtain airbags, maar ook in Vehicle Stability Control (VSC) en Traction Control (TRC).

Speciaal voor de Aygo mengde Toyota een nieuwe kleur metallic blauw: ‘Cool Soda Blue’. Deze kleur vrolijkt óók het toch al speelse interieur op. De ringen rond de ventilatieroosters, de luidsprekeromlijsting, de stiksels op het stuur en accenten in de stoelbekleding zijn namelijk in dezelfde kleur blauw uitgevoerd. Wie een compleet blauwe auto iets teveel van het goede vindt, kan de Aygo Dynamic Blue ook in ‘Cool White’ of ‘Midnight Black’ metallic laten spuiten. Dan zijn alleen de handgrepen en buitenspiegels – net als de accenten in het interieur – in Cool Soda Blue uitgevoerd

Lees ook:Toyota geeft Aygo weg in APK-loterij..
Lees ook:Nieuwe Toyota Aygo voor een luttel bedrag per maand…
Lees ook:Ook facelift voor de Aygo..
Lees ook:Toyota Aygo; nu ook bij V en D!
Lees ook:Toyota doet Aygo en Yaris in de aanbieding…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.