Toyota verlaagt de prijzen voor de Auris

20140815_01-Toyota_verscherpt_prijzen_Auris_en_introduceert_Auris_Touring_Sports_Hybrid_Lease_Exclusive-Toyota_Auris_Touring_Sports_Hybrid_Lease_ExclusiveToyota verlaagt alle prijzen van de benzine- en dieseluitvoeringen van de Toyota Auris. Hierdoor start de vanafprijs al bij 17.495 euro. Het directe klantvoordeel kan oplopen tot maar liefst 2.760 euro op bijvoorbeeld de Auris Now – waarbij ook de tijdelijke extra inruilwaarde van 1.000 euro is opgenomen. De Auris Now en Auris Trend zijn extreem competitief geprijsd en beschikken over een zeer rijke ‘Top 5 editie’ uitrusting. Toyota introduceert tegelijkertijd een nieuwe versie van de Auris Touring Sports: de Hybrid Lease Exclusive.
Voordeel is er voor wie de Toyota Auris met 1.3 VVT-i of 1.6 VVT-i benzinemotor aanschaft. De Auris Now kent bijvoorbeeld een klantvoordeel van maar liefst 2.760 euro (inclusief 1.000 euro extra inruilwaarde). En hiervoor krijgt men geen schaars uitgevoerde versie. Integendeel. De Auris Now is een zeer competitief geprijsde C-segment auto met een mooie, rijke uitrusting. Denk aan 16-inch lichtmetalen wielen, cruise- en climate control, met leder beklede pookknop/stuurwiel, maar ook mistlampen vóór.

20140815_02-Toyota_verscherpt_prijzen_Auris_en_introduceert_Auris_Touring_Sports_Hybrid_Lease_Exclusive-Toyota_Auris_NowHet voordeel van de Auris Trend bedraagt 2.500 euro (inclusief 1.000 euro extra inruilwaarde). Deze Auris heeft een zeer gedistingeerde uitstraling door ‘privacy glass’ achter en fraaie 16-inch lichtmetalen wielen. Binnen zijn comfortverhogende zaken standaard als een elektrisch bedienbare lendensteun voor de bestuurder en stoelverwarming vóór. De Trend heeft ook elektrisch bedienbare ramen achter en is gebaseerd op de Auris Aspiration. Voor meer informatie over deze prijzenactie moet je maar even langs gaan bij de Toyota-dealer.

Lees ook:Toyota voert actie op de Auris!
Lees ook:Toyota Auris met extra’s – The Black Edition…
Lees ook:VW Golf – wie jarig is blijft trakteren!
Lees ook:Veel voordeel op Toyota Auris Now
Lees ook:Toyota’s Auris, 14% bijtelling en standaard automaat….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.