VW Bedrijfswagens gek op deals

VW BIsvFO3CMAEPObeVolkswagen Bedrijfswagens houdt het zakelijk dit jaar en dat houdt o.a. in: scherpe aanbiedingen voor haar nieuwe relaties. Zo kunnen de Caddy en de Transporter tijdelijk voor een meerprijs van maar 995 euro worden uitgerust met DSG, de automaat van Volkswagen. En voor het brandstofbesparende BlueMotion Technology-pakket geldt een korting tot maar liefst 50% op alle modellen.
Tot en met 8 juli a.s. rekent de Volkswagen bedrijfswagendealer bij aankoop van een Caddy echter slechts 995 euro voor de slimme DSG-transmissie. Normaal kost deze 1.775 euro. Het ondernemersvoordeel bedraagt dus 780 euro. Voor de Transporter bedraagt het voordeelbedrag zelfs ruim 1.000 euro.

VW Bedrijfswagens headerDe brandstofbesparende technieken van Volkswagen Bedrijfswagens vallen onder de noemer BlueMotionTechnologies. Voor elke Caddy, Transporter, Multivan, Crafter en Amarok is er een specifiek BlueMotion Technology-pakket met ‘ingrediënten’ als Start/Stop, terugwinning van remenergie, banden met lage rolweerstand, cruise control en wielkastspoilers. Hierdoor besparen de BlueMotion Technology-uitvoeringen zowel op brandstofverbruik als op de CO2-uitstoot.

In de periode tot en met 8 juli wordt het BlueMotion Technology-pakket op alle modellen aangeboden met een voordeel tot maar liefst 50%. Dit leidt tot de volgende scherpe vanafprijzen voor de modellen, inclusief het BlueMotion Technology pakket:
Caddy 13.038 euro
Transporter gesloten bestelwagen 18.500 euro
Transporter dubbele cabine Budgetline 20.600 euro
Multivan 52.129 euro (incl. BTW – geel kenteken)
Crafter 20.295 euro
Amarok Enkele Cabine 20.450 euro

Lees ook:Bluemotion bestellers bij Volkswagen…
Lees ook:VW presenteert nieuwe bedrijfswagens…
Lees ook:VW Bedrijfswagendealers; vriendschapsdeals!
Lees ook:Volkswagen lijmt kentekenplaten vast….
Lees ook:Volkswagen Bedrijfswagens; topwaardering van de TuV!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.