VW presenteert nieuwe bedrijfswagens…

01_VW_Caddy gesloten bestelwagen_korte wielbasisVakmensen kunnen nu bij de Volkswagen Bedrijfswagens dealer terecht voor een proefrit met de nieuwe Caddy en Transporter. Beide modellen vallen op door slimme technologieën die de bedrijfskosten verlagen en tegelijkertijd zorgen voor meer comfort, extra gebruiksgemak en een hoger veiligheidsniveau. De nieuwe Caddy is verkrijgbaar vanaf 12.550 euro* en de Transporter vanaf 17.900 euro*. Alle prijzen excl. BTW.

08_VW_T6 Multivan_Generation SIXMet de nieuwe Caddy en Caddy Maxi zitten ondernemers volgens de fabrikant altijd goed. Naast een aangescherpt ontwerp zijn er een uitgebreidere standaarduitrusting en veel technische noviteiten zoals de nieuwste veiligheidsvoorzieningen. Standaard zijn vier airbags en Multi-Collision Braking System. De Caddy is er ook met het handige Park Assist, Light Assist grootlichtassistent en zelfs met Adaptieve Cruise Control AAC en Front Assist – de noodremassistent die de kans op aanrijdingen verkleint. De nieuwste multimediasystemen bieden online-mogelijkheden en gratis navigatie-updates. Er is keuze uit vier uitrustingslines: Easyline, Trendline, Comfortline en Highline. De nieuwe 2.0 TDI Euro 6-motoren danken hun zuinigheid mede aan het standaard Bluemotion Technology-pakket. De nieuwe Caddy is er vanaf 12.550 euro*.

03-Zo-worden-de-nieuwe-Caddy-en-Transporter-gebouwdMet een vanafprijs van 17.900 euro excl. BTW is de nieuwe, inmiddels zesde generatie Transporter nog voordeliger dan zijn voorganger. En dat met een completere standaarduitrusting. Altijd inbegrepen zijn vermoeidheidsherkenning en Multi-Collision Braking System, dat voorkomt dat de auto ‘doorschiet’ na een aanrijding. Ook standaard zijn het start-/stop-systeem, elektrische bediening van ramen en spiegels, radiovoorbereiding en centrale vergrendeling met afstandsbediening. De nieuwe Transporter is leverbaar met nieuwe 2.0 TDI Euro 6-motoren. Alle vier vermogensvarianten (62 kW/84 pk tot 150 kW/204 pk) hebben verbruiksverlagende BlueMotion Technologies. Tevens is de Transporter er ook met 2.0 TDI Euro 5-motoren. Er is keuze uit drie uitrustingslines (Trendline, Comfortline en Highline) en vijf carrosserievarianten: Gesloten Bestelwagen, Kombi, Dubbele Cabine, Pick-up en Chassis voor opbouw. Wie er wat meer over wil weten moet maar even langs gaan bij die VW-dealers die als bedrijfswagenspecialisten bekend staan.

Lees ook:Nieuwe VW Caddy komt volgende maand in de showroom…
Lees ook:Nieuwe Volkswagen Passat; nu al veel orders genoteerd!
Lees ook:VW Touran; heel veel keuze….
Lees ook:Krachtige driepitters voor de VW Golf…
Lees ook:Nieuwe Polo, messcherp geprijsd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.