Volkswagen Bedrijfswagens; topwaardering van de TuV!

01-Volkswagen-pb-TUV-rapport-BWG-komt-goed-uit-testAndermaal is het bewijs geleverd voor de goede reputatie van Volkswagen Bedrijfswagens. In een recent Duits onderzoek naar de betrouwbaarheid van bedrijfswagens, uitgevoerd door de toonaangevende organisatie TÜV, scoren zowel de Volkswagen Caddy als de Transporter en de Crafter het beste in hun klasse.

Volkswagen Bedrijfswagens worden geroemd om hun prijs-kwaliteitverhouding, praktische bruikbaarheid en gunstige operationele kosten. Maar ook op het gebied van betrouwbaarheid zetten deze bedrijfsauto’s al jaren de toon. In de 2014-editie van het zogeheten “TÜV Report Nutzfahrzeuge” is de Volkswagen Caddy de onbetwiste betrouwbaarheidskampioen in de klasse van de ‘city vans’. In de leeftijdscategorie van 3 tot 4 jaar is 75,3 procent van de Caddy’s zonder gebreken gebleken. In de categorie van 1 tot 2 jaar is dat zelfs 83,1 procent. Daarmee scoort de Caddy op alle fronten beter dan de vijf concurrenten die in het TÜV-rapport zijn opgenomen.

02-Volkswagen-pb-TUV-rapport-BWG-komt-goed-uit-testTransporter en Crafter
In het onderzoeksrapport van de TÜV laat ook de Volkswagen Transporter uitstekende resultaten noteren. In het segment van de ‘middelgrote bedrijfsauto’s’ vertoont hij een zeer gering aantal gebreken en verslaat hij al zijn concurrenten in de leeftijd van 3 tot 10 jaar. De Volkswagen Crafter neemt de grootste voorsprong op de concurrentie. In het segment van de ‘grote bedrijfsauto’s’, waarin de TÜV negen verschillende modellen onderzocht, vertoont de Crafter in alle leeftijdsklassen beduidend minder gebreken dan de concurrentie. In de leeftijdscategorieën van 1 tot 2 en van 3 tot 4 jaar neemt de Crafter een voorsprong van respectievelijk acht en tien punten in eindtotaal.
In zijn rapport roemt de TÜV met name het lage brandstofverbruik, de stille motoren en het rijcomfort van de Crafter. Daarmee is deze Volkswagen bedrijfswagen volgens de onderzoekers nog altijd toonaangevend in zijn klasse.

Lees ook:VW Bedrijfswagens gek op deals
Lees ook:VW Bedrijfswagendealers; vriendschapsdeals!
Lees ook:VW Bedrijfswagens boekt recordomzet!
Lees ook:Volkswagen Crafters voor VGL Logistics
Lees ook:Volkswagen betrekt kopers bij bouw nieuwe bedrijfswagens…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.