Volkswagen Crafters voor VGL Logistics

01-VGL_1VGL Logistics in het Brabantse Bladel heeft het wagenpark uitgebreid met tien Volkswagens Crafter. Daarmee rijdt nu bijna tweederde van het aantal VGL-chauffeurs in een Volkswagen. Het bedrijf heeft gekozen voor de speciale Logistics Edition, waarmee de logistiek dienstverlener inzet op kostenreductie, gebruiksgemak en professionaliteit.

VGL Logistics noemt de Volkswagen Crafter ‘een ruime auto, die in staat is om veel volume te vervoeren.’ En dat is precies wat het bedrijf nodig heeft, want dagelijks vervoert VGL Logistics ruim 1.500 pakketten voor PostNL. De chauffeurs doen daarbij ongeveer 150 adressen per dag aan, dus er moet vaak gekeerd en gedraaid worden. Ook kostenreductie was een belangrijk uitgangspunt bij de keuze voor de Volkswagen Crafter.

02-VGL_4Als aanbieder van pakket- en koeriersdiensten is VGL Logistics in negen jaar tijd flink gegroeid. Het bedrijf begon in 2005 met twee voertuigen; anno 2014 zijn dat er inmiddels 25. De afgelopen anderhalf jaar zijn zestien bedrijfswagens vervangen of toegevoegd aan het wagenpark, waarbij VGL Logistics telkens voor Volkswagen heeft gekozen. Eerder waren de Caddy en de Transporter onderdeel van de uitbreiding, en dit keer werd gekozen voor de Crafter. De bedrijfswagens zijn geleverd door Bedrijfswagencentrum Eindhoven, waarmee VGL Logistics de laatste jaren een goede band heeft opgebouwd.

Lees ook:VW Crafter Logistics Edition – logische keuze voor transporteurs…
Lees ook:Fikse order voor MAN
Lees ook:Ultieme Crafter rolstoelbus van VW
Lees ook:Volkswagen Bedrijfswagens; topwaardering van de TuV!
Lees ook:Bijzondere Crafter bij Volkswagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.