Fikse order voor MAN

01_MAN_Muller_Fresh_Food_Logistics_thumbMüller Fresh Food Logistics breidt het wagenpark uit met dertig MAN TGX-trekkers. Deze flinke investering is gedaan op basis van goede ervaringen met eerder ingezette MAN’s. Het in Holten gevestigde bedrijf is gespecialiseerd in transport en logistiek van gekoelde en diepgevroren levensmiddelen. De nieuwe TGX-trekkers rijden vooral naar adressen in de Benelux en Engeland.

De nieuwe lichting MAN-trekkers bestaat uit de versies TGX 18.360 4×2 en TGX 26.400 6×2/2, een mix van Euro 5 en Euro 6. De eerste gaan in de Benelux rijden. De drieassige 6×2/2-uitvoeringen worden gebruikt voor het transport naar Engeland.
03_MAN_Muller_Fresh_Food_Logistics_thumbMüller Fresh Food Logistics heeft een wagenpark van 180 trekkers en 230 trailers. Vijfhonderd medewerkers zijn dag in dag uit in touw om gekoelde en diepgevroren levensmiddelen af te leveren bij distributiecentra van retailers, groothandels, industrie en foodservicekanalen. Dat gebeurt door heel Europa, maar het leeuwendeel van de transporten vindt plaats binnen de Benelux.
De nieuwe MAN’s zijn geleverd door Roordink Bedrijfswagens, vestiging Zwolle.
De levering van de dertig MAN’s valt overigens precies in het jaar dat Roordink Bedrijfswagens een jubileum viert: dit jaar is het bedrijf dertig jaar MAN-dealer.

Lees ook:Nieuwe MAN voor Koller Transport
Lees ook:Zware jongen geleverd door MAN
Lees ook:275e MAN-truck voor Kamphuis
Lees ook:Fikse order voor MAN Trucks…
Lees ook:MAN’s voor v.d.Brug Tanktransport

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.