Athlon Car Lease rationalieert dienstverlening…

Autoverkopen nieuw - voorrraadAthlon Car Lease centraliseert haar dienstverlening. De vestigingen in Alkmaar, Nieuwegein en Berkel en Rodenrijs zullen als gevolg daarvan sluiten. Er gaan geen banen verloren. Athlon Car Lease kiest daarmee voor een meer efficiënte aanpak van haar dienstverlening. Onderdeel van de centralisatie is de start van de Driver Desk per 1 januari 2014, een centraal servicepunt voor leaserijders.

De medewerkers van de betreffende vestigingen zijn onlangs geïnformeerd. Volgens een woordvoerder van Athlon is de afgelopen tijd door de organisatie de transitie van leasemaatschappij naar brede mobiliteitsaanbieder en –adviseur doorgevoerd. Daarbij werd ook met een kritische blik gekeken naar de interne processen. Het werken vanuit de verschillende vestigingen kan efficiënter en consistenter. Men verkleint daarom het aantal vestigingen. De vestiging in Nieuwegein blijft aan als centraal distributiecentrum voor de rentvloot.

Onderdeel van de centralisatie is de oprichting van de Driver Desk, één aanspreekpunt voor alle leaserijders. Hier kunnen leaserijders van Athlon Car Lease terecht met vragen over de leaseauto, schades, reparaties, onderhoud en banden. Dit was voorheen verdeeld over verschillende plekken binnen de organisatie.

Athlon Car Lease is met meer dan 115.000 auto’s en ruim 500 medewerkers marktleider op het gebied van autoleasing in Nederland. Naast de vestigingen in Nederland heeft Athlon ook tien vestigingen in Europa. Het primaire doel van Athlon is de mobiliteit van haar klanten te verzorgen. Athlon Car Lease Nederland is sinds 2006 onderdeel van De Lage Landen Groep, een volle dochter van de Rabobank Groep.

Lees ook:Athlon werkt nu ook voor USG People
Lees ook:Mitsubishi laat leasing over aan Business Lease
Lees ook:Veel leaserijders ontevreden over eigen regeling
Lees ook:Ook Athlon reserveerde Tesla 3 – voor haar klanten!
Lees ook:Athlon stimuleert anders leasen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.