Veel leaserijders ontevreden over eigen regeling

Ford Fiesta ST resized blueLeaserijders vinden dat hun werkgever de leaseautoregeling op de schop moet nemen. Zij vinden dat het leasebeleid oneerlijk is verdeeld en dat leaseauto’s, -fietsen of -scooters beschikbaar moeten zijn voor alle medewerkers. Dit blijkt uit een inventarisatie van Athlon Car Lease onder leaserijders.

Een op drie respondenten geeft aan dat het leasebeleid van hun werkgever redelijk eerlijk verdeeld is, maar vindt dat het best flexibeler zou mogen. Marchel Koops, commercieel directeur bij Athlon Car Lease: ‘Veel organisaties hebben een vrij traditionele verdeling van mobiliteitsproducten, zoals een leaseauto. We zien dat werknemers steeds meer behoefte hebben aan flexibel gebruik van verschillende vervoersmogelijkheden. Werkgevers kunnen hierop inspelen, door auto’s, fietsen en scooters flexibel en breed beschikbaar te laten zijn in hun organisatie. Deze transitie van een leaseregeling voor enkele medewerkers tot een mobiliteitsregeling met individuele vervoersmogelijkheden voor iedereen, staat momenteel centraal in onze dienstverlening.’

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAthlon Car Lease gaat naar eigen zeggen wel mee met de veranderende wensen van bedrijven en werknemers en introduceert daarom een oplossing om mobiliteitsmogelijkheden beter te verdelen in elke organisatie. Met LeaseYourWay is een leaseauto of elektrische fiets of scooter beschikbaar voor alle werknemers, ook degenen die normaal gesproken geen recht hebben op een leaseregeling. De regeling kan daarnaast worden aangevuld met een mobiliteitskaart en kan in veel situaties rendabel zijn voor zowel werkgever als werknemer.

Lees ook:Athlon Car Lease rationalieert dienstverlening…
Lees ook:Een op de drie leaserijders laat auto stil staan…
Lees ook:Nederlanders willen flexibeler autogebruik
Lees ook:Jonge werknemers; leaseauto belangrijke arbeidsvoorwaarde…
Lees ook:Athlon nu ook in Car sharing project…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.