Athlon stimuleert anders leasen..

Leasemaatschappij en mobiliteitsprovider Athlon Car Lease wil samen met car sharing community SnappCar een revolutie in car sharing realiseren op de zakelijke markt. Vanuit een joint venture willen zij het onbenutte potentieel van stilstaande auto’s aanpakken. Athlon ziet dat het gebruik van de auto belangrijker wordt dan het bezit daarvan. Daarnaast is de fiscale regelgeving rondom autogebruik sterk aan het veranderen. Vanuit een joint venture, onder de naam SnappCar Business, spelen Athlon Car Lease en SnappCar in op de vraag van klanten om beter en effectiever gebruik te maken van het wagenpark om zo de totale reiskosten te verlagen.
Het car sharing platform van SnappCar Business is inmiddels in ontwikkeling en wordt deze winter gelanceerd. De eerste grote klanten van Athlon Car Lease hebben zich aangediend om deel te nemen. Daarnaast worden binnen Athlon Car Lease en de Lage Landen nu de eerste leaseauto’s via SnappCar verhuurd.
www.SnappCar.nl is een online marktplaats waar particulieren hun auto aan elkaar kunnen verhuren. SnappCar brengt vraag en aanbod bij elkaar en neemt alle zorgen weg voor haar deelnemers; hieronder vallen onder andere een allrisk verzekering, grondige checks van huurders en afhandeling van parkeer- en verkeersboetes. Deelname aan SnappCar is gratis.

Over Athlon Car Lease
Athlon Car Lease is marktleider op het gebied van autoleasing in Nederland. Daarnaast ontplooit zij al jarenlang tijdsbesparende en duurzame initiatieven op het gebied van mobiliteit en efficiënte alternatieven voor autogebruik. Haar missie: de excellente leasemaatschappij die samen met haar klanten op weg gaat naar mobiliteit. Athlon Car Lease is vertegenwoordigd in 10 landen in Europa en neemt op de Europese markt de 5e plaats in. De organisatie is onderdeel van De Lage Landen, een 100% dochter van de Rabobank.

Lees ook:Athlon nu ook in Car sharing project…
Lees ook:Athlon werkt nu ook voor USG People
Lees ook:Ook Athlon reserveerde Tesla 3 – voor haar klanten!
Lees ook:Athlon krijgt veel interesse voor Tesla E-car
Lees ook:Athlon Car Lease rationalieert dienstverlening…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.