Athlon krijgt veel interesse voor Tesla E-car

De introductie van de 100% elektrische Tesla Model S door Athlon Car Lease bij haar eigen klanten bleek een schot in de roos. Tientallen CEO’s tekenden zich op zowel het Elektrisch Vervoer Centrum te Rotterdam als in de RAI te Amsterdam direct in voor de auto en willen de Tesla bij Athlon Car Lease evt. gaan leasen via het vooruitstrevende Tesla Mutiple Cycle Leaseprogramma.
Volgens Athlon had men daar wel verwacht dat de volledig elektrische Tesla Model S zou aanslaan, maar dat het deze vormen aan zou nemen, was boven verwachting. Men vindt het een leuk idee te merken dat steeds meer mensen inzien dat elektrisch rijden wellicht de toekomst is en zeker niet suf, saai of onhandig hoeft te zijn.
Athlon Car Lease en Tesla Motors maakten tijdens de afgelopen Autosalon Geneve een samenwerking bekend waarbij Athlon in 7 Europese landen de Tesla Model S gaat leasen aan haar klanten. Daarnaast reserveerde Athlon Car Lease 150 van de Tesla Model S om zo vroegtijdige leveringen voor haar klanten zeker te stellen. Op dit moment heeft Athlon Car Lease 800 elektrische auto’s onder contract waarvan er 400 reeds bij klanten rijden.

Lees ook:Ook Athlon reserveerde Tesla 3 – voor haar klanten!
Lees ook:Klanten Athlon als eerste in Tesla Model X
Lees ook:Athlon werkt nu ook voor USG People
Lees ook:Rabobank gaat voor elektrische rijden…
Lees ook:Athlon Car Lease rationalieert dienstverlening…

2 reacties op “Athlon krijgt veel interesse voor Tesla E-car

  1. lease offerte

    Mooie auto om te zien, hoop dat het tonen van mooie modellen het elektrisch rijden stimuleert.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Leo

    Met een mooi uiterlijk alleen ben je er nog niet. Elektrische auto’s moet vooral ook praktischer worden bij gebruik. Je moet er een beetje lange rit mee kunnen maken, een caravan trekken, een gezin in kunnen herbergen, hij moet het ook in winterse omstandigheden langer blijven doen dan pakweg 80km en het moet allemaal betaalbaar zijn of worden. Daarbij, als iedereen elektrisch gaat rijden moeten er elektriciteitscentrales komen die extra stroom gaan opwekken. Allemaal zaken die nog niet meteen pleiten voor dat elektrische alternatief voor auto’s met verbrandingsmotoren. Tesla toont tenminste (net als Fisker en GM( aan dat een auto van dit type er niet meteen hoeft uit te zien als een rijdend paasei. Ook wat waard…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.