Nieuwe Fabia bij Korterink

Skoda - Korterink Zwolle - actieNog heel even en dan trekken ze bij Skoda-dealer Korterink in Zwolle het doek eraf: de nieuwe ŠKODA Fabia. Ruim voor de officiële landelijke introductie in januari, presenteert het in Zwolle, Rouveen en Meppel actieve autobedrijf de nieuwe A-klasse Skoda in hun Zwolse showroom.
Dat vindt allemaal plaats op a.s. woensdag 26 november van 18:00u tot 21:00u. Wellicht reden om eens langste gaan als u met de nieuwe Skoda-generaties kennis wilt maken? U bent van harte welkom.
Skoda- Korterink 26-11-14 Fabia introOp deze avond zal het nieuwste model om 19:30u worden onthuld door oud-directeur van ŠKODA Nederland, Cees Hoekstra. Naast een uitgebreide kennismaking met de nieuwste Fabia, kunt u genieten van de lekkere beats van een ingehuurde DJ en natuurlijk een hapje en een drankje. Kortom, dit wordt een avond die u volgens de enthousiaste Skoda-dealer beslist niet mag missen!

Mocht u langs willen gaan, aanmelden is uiteraard niet verplicht. Maar wel handig als u dat wel even doet. Dan kan door een mail te sturen naar [email protected]

Locatie: Autobedrijf Korterink in Zwolle

Nikolaus Ottostraat 1
8013 NG Zwolle

Lees ook:Korterink pakt uit met Skoda Superb
Lees ook:Korterink drie dagen lang in de wolken!
Lees ook:Nieuwe Fabia sloeg aan bij Korterink
Lees ook:Meer Octavia introducties!
Lees ook:Korterink start Eric Selles Cars Meppel door…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.