Meer Octavia introducties!

skoc21_50c8532041b46Mijn bericht over de introductie van de nieuwe Skoda Octavia bij de Utrechtse dealer van het merk leidde tot een paar mailreacties van andere dealers. Ook daar doet men aan een publieksintroductie met hapjes en drankjes en voor hen die bijvoorbeeld in de regio Zwolle wonen of werken geldt dit ook voor het daar bekende autobedrijf Korterink. Daar biedt men zelfs een feestje aan in drie vestigingen. Zwolle, Rouveen en Meppel. Keuze te over dus, en wellicht reden om even af te reizen naar die regio.
DIGITAL CAMERADe nieuwe ŠKODA Octavia staat vanaf volgende week vrijdag ook in hun showroom. Een bijzonder moment dat zij ook graag met u willen delen! Zij nodigen u daarom van harte uit in een van die showrooms om op feestelijke wijze het glas te heffen op deze nieuwe en veelbelovende ŠKODA!

En zo valt er nog veel meer te ontdekken in de nieuwe ŠKODA Octavia! U bent van harte welkom bij de preview in de showroom vanaf vrijdag 22 maart a.s.. Voor de juiste adressen verwijs ik graag even naar hun fraaie website: www.korterinkautos.nl

Zijn er nog meer Skoda-dealers die iets bijzonders doen met de nieuwe Octavia dan hoor of lees ik het wel.

Lees ook:Korterink pakt uit met Skoda Superb
Lees ook:Voorpremiere nieuwe Octavia in Utrecht
Lees ook:Nieuwe Fabia bij Korterink
Lees ook:Nieuwbouw Korterink de Lichtmis – bijna klaar!
Lees ook:Skoda Octavia – nu ook als Greenline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.