Makro verkoopt Nissans….

Nissan Quashqai MakroAls een model wat minder loopt en je toch mensen wilt trekken die traditioneel nu juist passen in het profiel voor dat speciale model moet je slim zijn. Dat was Nissan. Nadat eerder al Fiat haar Panda neerzette bij de Media Markt, staan er nu Qashqai’s te koop bij de Makro. Volgens de wervende reclame kost een Qashqai 360 bij de makro slechts € 24.000 incl. BTW
Wie denkt dat deze auto wel eens de zijne of hare zou kunnen zijn profiteert als Makro-pashouder van dit bijzondere voordeel:
Extra inruilkorting voor Makro-pashouders van € 1.950,- bovenop de al zeer scherpe prijs.
Voor de zakelijke aanschaf biedt Nissan Business Finance u de Nissan QASHQAI 360 tegen een zeer scherp leasebedrag per maand van € 479,- (op basis van 48/20.000 km, inclusief metallic lak, exclusief btw).
Geldig t/m 31-12-2013. Ging je toch al naar de Makro voor je kerstinkopen misschien is dit dan een extra reden om eens goed te shoppen. Zou deze stap de aanzet kunnen zijn voor een andere benadering van de autoverkopen in ons land??? Eerder zagen we vooral bedrijfswagens buiten de poorten van de Makro aangeprezen worden, nu dus ook luxere voertuigen.

Lees ook:Nissan brengt Qashqai Business Edition
Lees ook:Nissat zet nieuwe Qashqai in de showroom…
Lees ook:Nissan viert tien jaar succes Qashqai..
Lees ook:Nissan Qashqai behaalt hoogste score EuroNCAP
Lees ook:Nissan’s Vision; leuke extra’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.