Ford Fiesta heeft nu ook een prijs…

Ford maakte de prijzen en uitrusting voor de nieuwe Ford Fiesta bekend. Die nieuwe Fiesta (in feite een facelift op het vorige model) biedt nog meer auto voor een redelijke prijs. En dat zal het succes van de compacte Ford verklaren/ Ford introduceerde de eerste Fiesta in 1976 en heeft er sindsdien wereldwijd meer dan 15 miljoen exemplaren van verkocht. De huidige Fiesta is inmiddels de best verkopende auto in het Europese B-segment.

De Nieuwe Fiesta kreeg een wat krachtiger uitstraling gecombineerd met geavanceerder technologieën. De auto is leverbaar met vijf aandrijflijnen die een CO2-uitstoot bieden van 99g/km* of minder en een aansprekend laag brandstofverbruik van 4,3 l/100* km of beter. De nieuwe Fiesta is de eerste Ford met 65pk/48kW of 80pk/59kW sterke 1.0 driecilinder benzinemotoren. Downsizing is ook bij Ford momenteel het nieuwste van het nieuwste en men laat ook de Fiesta hiervan mee profiteren.
De 1.6 TDCi ECOnetic Technology motor zit straks ook in de Fiesta met zijn CO2-uitstoot van 87 g/km* en verbruik van 3,3 l/100km* een interessant alternatief voor de veelrijder.
De nieuwe Fiesta is tevens leverbaar met de bekroonde 1.0 EcoBoost-motoren met 100pk/74kW en 125pk/92kW.
De nieuwe is vanaf december a.s. leverbaar in ons land met een vanafprijs van €13.595,-.

Lees ook:Nieuwe Ford Fiesta; scherpe prijzen en levering…
Lees ook:Ford Fiesta; nu ook met 1,5 liter TDCi motor
Lees ook:Ford komt met aantrekkelijk actiemodel; Fiesta Style!
Lees ook:Ford verfijnt de Fiesta
Lees ook:Ford’s Fiesta een echte winnaar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.