Dacia breidt haar gamma uit met nieuwe besteller; de Dokker Van!

Als uitbreiding op het steeds bredere modellenaanbod (Logan, Sandero en Duster) komt Dacia met de veelzijdige Dokker en Dokker Van. De Dokker is er voor particulieren met vijf zitplaatsen als zogenoemde ‘combispace’, maar ook voor zakelijke gebruikers als betaalbare bestelwagen. Dacia introduceert beide versies in het eerste kwartaal van volgend jaar in Nederland.

De Dacia Dokker biedt vijf zitplaatsen en een lekker grote bagageruimte. De Dokker Van is door zijn vele inrichtingsmogelijkheden ideaal als bestelauto voor kleine zelfstandigen en biedt bedrijfsautokwaliteiten die tenminste concurrerend zijn met de gevestigde orde.
Behalve veelzijdigheid bieden de Dokker en grijs gekentekende Van ook een leuke standaarduitrusting en talloze uitbreidingsmogelijkheden, zoals Dacia Plug & Radio, MEDIA NAV multimediasysteem, een instelbare snelheidsbegrenzer, parkeersensoren aan de achterzijde en airconditioning.
De Dacia Dokker en Dokker Van worden vanaf het eerste kwartaal van 2013 leverbaar in Nederland. Dacia maakt de prijzen en verdere specificaties later dit jaar bekend.

Lees ook:Dacia geeft prijzen actiemodel…
Lees ook:Dacia’s feestelijke RAI-aanbiedingen
Lees ook:Automaten en meer luxe bij Dacia
Lees ook:Dacia schaaft verder aan haar gamma…
Lees ook:Dacia trots op groei in krimpmarkt..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.