Mazda vindt sponsor voor MaX5 Cup

Ribank, onderdeel van Crédit Agricole Group, is komend raceseizoen de nieuwe hoofdsponsor van de Mazda MaX5 Cup, die vanaf nu is omgedoopt tot ‘Ribank Mazda MaX5 Cup’. Ribank en Mazda Motor Nederland zijn een samenwerkingsverband aangegaan voor één jaar met een optie op nog een jaar. Alle auto’s in het kampioenschap zullen worden voorzien van uitingen van de nieuwe hoofdsponsor op voorruit en beide portieren. Mazda Motor Nederland heeft tevens het sportmanagementbureau RBSM van Ron Boon aangesteld als nieuwe cupcoördinator en contracten getekend met twee nieuwe subsponsoren, Mazda E-SHOP en Toyo Tires. Nieuw aan de start dit seizoen is een team van drie rijders van Autovisie, dat met een eigen auto aan het kampioenschap gaat deelnemen.
De Ribank Mazda MaX5 Cup maakt een explosieve groei door. Reden er in het seizoen 2008 nog drie auto’s rond op de diverse circuits, een jaar daarna waren dat er zeven, in seizoen 2010 streden 16 auto’s om de hoogste eer en afgelopen jaar 24. Voor het komende seizoen verwacht de organisatie minsten 30 auto’s aan de start.
Iedereen die het karten moe is en een racelicentie heeft behaald kan de stap naar de MaX5 maken. Voor € 3.000,- tot € 5.000,- kun je het hele seizoen racen, na aanschaf en ombouw van de auto, wat maximaal € 10.000,- kost. Met de financiële steun van Ribank en onze nieuwe subsponsoren is Mazda nu bovendien beter in staat om het kampioenschap nog meer allure, status en kwaliteit te geven.

Lees ook:Mazda Endurance Challengers succesvol…
Lees ook:Mazda zet eigen raceteam in…
Lees ook:Sheila Verschuur; klaar voor de Pinksterraces!
Lees ook:Mooie races op Zandvoort tijdens Ribank Max5 Cup
Lees ook:Mazda MaX5 Cup kent een winnaar….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.