Tesla via internet te koop!

De elektrische sportwagens van Tesla zijn nu ook via internet te koop. Daartoe is een overeenkomst gesloten tussen de fabrikant van die vlotte op accu’s rijdende auto’s en de Nederlandse autowebwinkel Nieuweautoverkopen.nl. Deze laatste breidde met de toevoeging van Tesla haar leveringsprogramma extra uit. Doordat de milieuvriendelijke elektrische auto’s door de overheid worden voorzien van allerlei financiele voordelen, stijgt de belangstelling. Zo kan een ondernemer Tesla rijden tegen het zgn. ‘nulprocenttarief’ qua bijtelling. Tel je daarbij de investeringsaftrek op wordt deze fraaie Tesla sportwagen wel heel aantrekkelijk. Tesla Benelux, de officiele leverancier in ons land, heeft al 37 auto’s verkocht en ziet een rooskleurige toekomst voor juist deze tak van vervoer. De webshop garandeert dat iedere prospectkoper binnen 24 uur na aanvraag een offerte thuis heeft waardoor deze zelfs de deur niet meer uit zou hoeven om een dergelijke auto aan te schaffen. Nu lijkt dit iets te enthousiast, de meeste autokopers willen vooraf toch wel graag een proefrit maken. Helaas kon ik niet achterhalen waar dit dan mogelijk is. Maar daar zal vast wel in voorzien zijn.

Lees ook:Tesla gaat haar naam veranderen….
Lees ook:Tesla; meer waard dan GM of Ford?
Lees ook:Athlon krijgt veel interesse voor Tesla E-car
Lees ook:Tesla strijdt met vakbond…
Lees ook:Pakjes volgen met VW Apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.