Hyundai prijst de Ioniq

Ionic 1De nieuwe Hyundai IONIQ Electric geeft met een prijs van € 33.995,- nadrukkelijk zijn visitekaartje af. Deze volledig elektrisch aangedreven auto wordt bovendien geleverd mét servicepakket (laadpaal, E-roamingkaart, laadkabel, garantie, installatie én onderhoudspakket) ter waarde van € 2.500,-. Aangezien de Hyundai IONIQ Electric alleen als Comfort- of als zeer luxe Premium-uitvoering (€ 37.495,-) wordt geleverd, betekent dit dat de volledig elektrische Hyundai IONIQ altijd zeer rijk is uitgerust. Andere voordelen: een actieradius van 280 kilometer volgens NEDC-norm én slechts 4 procent bijtelling voor de zakelijk rijder.
IMG-04-Hyundai-IONIQ-with-Logo-4De gloednieuwe Hyundai IONIQ is de eerste auto ter wereld die beschikbaar is met keuze uit drie aandrijfsystemen: hybride, volledig elektrisch en (in 2017) ook als plug-in hybride. Daarmee biedt de Hyundai IONIQ de oplossing voor elke mobiliteitsvraag.

Ioniq 2De Hyundai IONIQ staat vanaf september a.s. bij de Nederlandse Hyundai-dealer als hybride. Deze Hyundai IONIQ Hybrid heeft een 1.6 benzinemotor met een vermogen van 77,2 kW/105 pk en een 31,9 kW/43,5 pk sterke elektromotor. Daarmee heeft deze auto een gecombineerd vermogen van 103,5 kW, ofwel 141 pk. In oktober volgt de volledig elektrische versie IONIQ Electric. De nieuwe 28 kWh lithium-ion-polymeerbatterij drijft de 88 kW (120 pk) sterke elektromotor aan. De Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid wordt in het voorjaar van 2017 op de Nederlandse markt verwacht. Hyundai belooft 5 jaar garantie op de Ioniq zonder kilometerbegrenzing en geeft zelfs 8 jaar garantie op de hoge voltage accu´s die het bedrijf levert. Maar die dan wel met een begrenzing van de kilometrage tot 200.000.

Lees ook:Hyundai IONIQ komt 63 kilometer ver…op accu’s….
Lees ook:Hyundai in zee met Eneco en Fastned…
Lees ook:Hyundai doet Stella-fietsen cadeau….
Lees ook:Hyundai laat de IONIQ futuristisch ervaren…
Lees ook:Hyundai levert Ioniq aan Van Gogh…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.