Hyundai in zee met Eneco en Fastned…

Hyundai IONIQ met FastnedHyundai geeft de Hyundai IONIQ Electric een extra impuls door een samenwerking aan te gaan met energiebedrijf Eneco en met Fastned, de leverancier van snellaadstations voor elektrische auto’s. Belangrijk uitgangspunt van de samenwerking is dat het opladen van de Hyundai IONIQ Electric zo eenvoudig, voordelig én duurzaam mogelijk gebeurt.

De Hyundai IONIQ wordt vanaf € 33.995,- geleverd met een IONIQ Wallbox Laadpakket. Dit laadpakket bevat een 32A Wallbox inclusief de basisinstallatie van Eneco. Hiermee is de IONIQ Electric binnen 4,5 uur volledig op te laden (ook als de elektriciteit bij een andere energiemaatschappij dan Eneco wordt verkregen). Bij het IONIQ Laadpakket is 5 jaar hosting, garantie, service en onderhoud van het laadpunt inbegrepen. Daarbij hoort ook een universele oplaadpas waarmee de Hyundai IONIQ Electric bij openbare laadpunten is op te laden.
 
Hyundai Ioniq rearVoor wie geen gebruik wil maken van het IONIQ Wallbox Laadpakket, maar toch volop in maximale vrijheid wil genieten van de Hyundai IONIQ Electric, biedt Hyundai ook een pasklare oplossing. De Hyundai IONIQ Electric zonder IONIQ Wallbox Laadpakket kost € 31.495,-. Via de Hyundai-dealer is dan een IONIQ Onderweg Laadpakket te koop voor € 450,-. Dit pakket is inclusief een universele oplaadpas van Eneco ter waarde van € 36,- (eerste jaar gratis), waarmee de Hyundai IONIQ Electric bij openbare laadpunten in Nederland is op te laden, én € 500,- aan tegoed dat is te besteden bij de snellaadstations van Fastned. Deze leverancier van snellaadstations biedt, wanneer de Fastned app is gedownload, de mogelijkheid om de Hyundai IONIQ Electric binnen 30 minuten voor 80 procent van de capaciteit op te laden bij een van de 50 Fastned-snellaadstations in Nederland. Dit betekent dat er overal zorgeloos volledig elektrisch is te rijden.
 
De actieradius van de Hyundai IONIQ Electric is 280 kilometer met een volle accu, gemeten volgens de NEDC (New European Driving Cycle). De bijtelling voor zakelijk rijders bedraagt 4 procent. Bij een zakelijke investering is er een milieu-investeringsaftrek van 36 procent.
 

Lees ook:Hyundai prijst de Ioniq
Lees ook:Hyundai IONIQ komt 63 kilometer ver…op accu’s….
Lees ook:Haagse EV´s zijn welkom bij Fastned
Lees ook:Sneller opladen Renault Zoe
Lees ook:Tesla snel opladen bij FastNed nu mogelijk….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.