BedrijfsautoRAI zorgt voor tevredenheid…

Bedrijfsautorai - 1De 31e editie van de BedrijfsautoRAI liet duidelijk zien dat het wegtransport en de logistieke dienstverlening zich in beter weer bevindt. Het enthousiasme voor trucks, trailers, bestelauto’s en telecommunicatieproducten was in RAI Amsterdam duidelijk merkbaar. Maar liefst 55.268 professionals brachten een bezoek aan de beurs. Een stijging van ruim 18 % ten opzichte van de vorige editie, die in 2012 plaatsvond. Naast heel veel nieuwe producten was er voor bezoekers ook veel praktische kennis te halen in het InnovationLAB, het EVO Theater en het TLN Theater. BedrijfsautoRAI 2017 vindt plaats van 17 tot en met 21 oktober in RAI Amsterdam.

De BedrijfsautoRAI kwam volgens velen op een prima tijdstip. Het consumentenvertrouwen in de economie stijgt en ondernemers in de transportsector willen weer investeren. Niet alleen wordt bestaand materieel nu vervangen, maar ondernemers plaatsen ook bestellingen voor extra materiaal. Deelnemers aan de beurs merkten dit duidelijk.

Ook EVO en TLN zijn enthousiast over de samenwerking met BedrijfsautoRAI 2015. Ook de algemeen voorzitter van RAI Vereniging Steven van Eijck is enthousiast: “Ik ben uiterst tevreden over de bezoekersaantallen en de reacties van zowel het publiek als exposanten over deze editie van BedrijfsautoRAI. We hebben met alle betrokkenen van RAI Vereniging, Amsterdam RAI en het Tentoonstellingscomité de afgelopen periode keihard aan deze editie gewerkt. Met deze waardering en bezoekcijfers blijkt dat één en ander zijn vruchten heeft afgeworpen. Een goed signaal voor de bedrijfswagensector in zijn breedste vorm. Hieruit blijkt dat BedrijfsautoRAI springlevend is. Op naar editie 2017!”

De BedrijfsautoRAI vond plaats van dinsdag 20 tot en met zaterdag 24 oktober 2015 in RAI Amsterdam en wordt georganiseerd door RAI Amsterdam onder auspiciën van RAI Vereniging.

Lees ook:BedrijfsautoRAI slaat weer jaartje over…
Lees ook:Geen bedrijfswagen-RAI’s meer…
Lees ook:Animo BedrijfsautoRAI 2015 groeit
Lees ook:BedrijfsautoRAI ’15 – steeds meer details!
Lees ook:BedrijfsautoRAI volledig uitverkocht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.