BedrijfsautoRAI ’15 – steeds meer details!

BedrijfsautoRAI_nieuws_2Voor de zesde maal op rij organiseert RAI Vereniging de SV Innovation Award. Deelnemende bedrijven aan BedrijfsautoRAI 2015 kunnen meedingen naar dé prijs voor de opbouwindustrie, die garant staat voor veel (inter)nationale publiciteit. De winnaar van de Award wordt op dinsdag 20 oktober tijdens de officiële opening van de BedrijfsautoRAI bekendgemaakt. ING Lease is net als voorgaande edities weer sponsor van deze prestigieuze award. Deze week start de inschrijving voor de deelnemers van de vakbeurs; maximaal vijf inzendingen komen uiteindelijk in aanmerking voor een nominatie en worden op de beurs op een speciale manier gepresenteerd in het InnovationLAB. BedrijfsautoRAI 2015 wordt van 20 tot en met 24 oktober gehouden in RAI Amsterdam.

De Nederlandse SV industrie, ook wel opbouwindustrie genoemd, staat internationaal bekend om haar innovatiekracht en brengt veel hoogwaardige innovaties voort. Op de BedrijfsautoRAI komende oktober zullen dan ook veel innovaties van carrosseriebouwers, oplegger- en aanhangwagenfabrikanten en componenten te zien zijn. De SV Innovation Award wordt uitgereikt aan het bedrijf dat de beste innovatie heeft ontwikkeld ten behoeve van meer efficiency in het wegtransport. Deelnemers aan de BedrijfsautoRAI 2015 kunnen tot 1 september aanstaande hun noviteit aanmelden via het Exposanten Portaal. Een onafhankelijke vakjury beoordeelt alle inzendingen op de criteria duurzaamheid, marktpotentieel, veiligheid, ergonomie en milieu. Uit de inzendingen worden vijf nominaties gekozen. De genomineerden krijgen tevens de mogelijkheid hun innovaties op het speciale InnovationLAB van BedrijfsautoRAI te presenteren. De overall winnaar wordt tijdens de officiële opening van de BedrijfsautoRAI bekendgemaakt.

BedrijfsautoRAI_RDWOm bezoekers een goed beeld te geven van de innovaties in de sector, wordt in een van de hallen een InnovationLAB gebouwd. Hier worden ondermeer de producten die genomineerd zijn voor de SV Innovation Award getoond, is een presentatie over Nederlandse innovaties op SV gebied door de jaren heen te zien en demonstreren studenten van technische hogescholen en universiteiten high tech projecten waar zij op dit moment aan werken. Kennisinstituut Dinalog laat via ‘gamification’ zien hoe praktijkissues nagebootst kunnen worden en presenteert enkele ‘incubators’, jonge start-ups, met innovatieve producten. Ook is er een theater waar bedrijven die op het InnovationLAB te vinden zijn, truckmerken en brancheverenigingen nader uitleg geven over hun nieuwste producten en diensten.

De BedrijfsautoRAI vindt plaats van dinsdag 20 tot en met zaterdag 24 oktober 2015 in RAI Amsterdam. De BedrijfsautoRAI wordt georganiseerd door RAI Amsterdam onder auspiciën van RAI Vereniging. TVM Verzekeringen is hoofdsponsor van de beurs en EVO en TLN zijn contentpartners. Meer informatie is te vinden op www.bedrijfsautorai.nl. BedrijfsautoRAI is ook te volgen op Twitter (@bedrijfsautorai) en op Facebook.com/bedrijfsautorai.

Lees ook:BedrijfsautoRAI zorgt voor tevredenheid…
Lees ook:BedrijfsautoRAI volledig uitverkocht
Lees ook:Automotive in Nederland zoekt innovatieve uitvinders
Lees ook:Animo BedrijfsautoRAI 2015 groeit
Lees ook:BedrijfsautoRAI slaat weer jaartje over…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.