Renault zet prijs nieuwe Twingo op scherp..

02-Renault_55400_global_enRenault maakte de prijzen van de nieuwe generatie Twingo bekend. De compleet nieuwe stadsauto is leverbaar voor prijzen vanaf € 9.990,- (incl. BTW en BPM). Dankzij de vele mogelijkheden op het gebied van uiterlijk, kleurencombinaties en interieuropties is de Twingo geheel naar wens te personaliseren. De nieuwe Renault Twingo is vanaf deze week te bestellen en te bewonderen bij diverse Renault dealers in de showroom. Kijk op de website www.renault.nl/twingo-preview voor een overzicht van wanneer de nieuwe Twingo bij welke Renault dealer te bekijken is. Vanaf september staat de nieuwe Renault Twingo bij elke Renault dealer in de showroom en is het ook mogelijk om een proefrit te maken.

De nieuwe Renault Twingo geeft het begrip stadsauto een nieuwe betekenis. Dankzij de bijzondere bouwwijze met een ongebruikelijk lange wielbasis en de motor achterin is de interieurruimte zeer royaal voor een auto van 3,59 meter lang. De combinatie van achterwielaandrijving, de ideale gewichtsverdeling en de wielen op de uiterste hoeken van de carrosserie zorgt voor een indrukwekkend dynamisch rijgedrag. Bovendien is parkeren en manoeuvreren nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij de draaicirkel van slechts 8,6 meter; de kleinste in dit segment.

RENAULT TWINGO III (B07) PHASE 1Renault levert de nieuwe Twingo met keuze uit twee benzinemotoren en drie uitrustingsniveaus. De prijzen beginnen bij € 9.990,- voor de Twingo SCe 70 Stop & Start in Authentique-uitvoering. De standaarduitrusting omvat onder meer adaptieve frontairbags, zijairbags, elektronische stabiliteitscontrole (ESC) met tractiecontrole (ASR), Hill-start assist, led-dagrijverlichting en bumpers in carrosseriekleur. Zeer praktisch is dat de rugleuningen van de achterbank én de passagiersstoel neerklapbaar zijn, waardoor spullen van meer dan 2 meter lengte kunnen worden vervoerd.

Wil je meer weten over die nieuwe kleine stadsauto van de Fransen? Ga dan snel even snel zelf kijken bij de Renault-dealers. Die staan met open armen op prospectklanten te wachten en noteren graag de eerste orders. Daar zijn het dealers voor uiteraard…..

Lees ook:Nieuwe Twingo maakt Europese toer…
Lees ook:Renault houdt prijzen nieuwe Twingo lekker laag…
Lees ook:Nieuwe Renault Twingo; durf staat centraal….
Lees ook:Belastingvrije Twingo
Lees ook:Twingo voor snelle jongens (of meisjes)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.