Elektrische bestellingen bij de PLUS

PLUS jrxg_PLUSondernemersenelektrischebezorgautosmallDe boodschappen van de klanten van PLUS John Bos in Brielle en PLUS Tessemaker in Stellendam worden voortaan gekoeld én 100 procent duurzaam thuisbezorgd. In mei 2012 ging PLUS als eerste supermarktketen de weg op met een duurzame bezorgauto. Met de introductie van de Renault Kangoo ZE voorzien van koeling op zonne-energie, zet PLUS weer een stap op het gebied van meer verantwoord transport.

“De introductie van de elektrische bezorgauto met koeling op zonne-energie sluit goed aan bij de groene initiatieven van PLUS”, zegt Rowell Versleijen, directeur Logistiek van PLUS Retail. ”We hebben een voorbeeldfunctie en lopen graag voorop op het gebied van verantwoord ondernemen. Met de elektrische bezorgauto’s voorzien van koeling op zonne-energie leveren we een bijdrage aan een schonere en betere leefomgeving voor onze klanten. De wagen rijdt op elektriciteit en de koeling werkt op zonne-energie. Juist deze combinatie is uniek en zorgt ervoor dat er geen enkele CO2-uitstoot ontstaat door rijden of door koelen. Daarnaast vallen de elektrische PLUS bezorgauto’s op een positieve manier op in het straatbeeld en dragen ze bij aan de lokale bekendheid van de betreffende PLUS supermarkt.”

PLUS ondernemers Chris Tessemaker en John Bos voor de nieuwe elektrische bezorgauto
Eerder deze maand mocht de retailer al een Lean and Green Star in ontvangst nemen voor de gerealiseerde CO2-reductie. Om hiervoor in aanmerking te komen moet een organisatie binnen een periode van vijf jaar aantoonbaar een CO2-reductie van minimaal 20% realiseren.

Lees ook:Vanaf deze maand bij de Toyota-dealer; Prius op zonnecellen…
Lees ook:BMW maakt opladen i-serie nog aantrekkelijker…
Lees ook:Seat gaat voor zonne-energie
Lees ook:Prijs voor schoon vervoersbeleid PLUS Supers
Lees ook:Toyota-dealer Louwman Den Haag richt zich op de zon…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.