Yaris Trend – aantrekkelijk actiemodel bij Toyota

130313-01-Toyota_Yaris_TrendToyota presenteert de nieuwe Yaris Trend. Door zijn exclusieve uiterlijk en onconventionele interieurdesign zal dit jongste lid van de Yaris-familie vooral een doelgroep aanspreken die zich wil onderscheiden van de massa en zijn eigen weg gaat. Zónder hierbij in te leveren op traditionele Toyota kernwaarden als een complete uitrusting, lage gebruikskosten en een hoge kwaliteit. De meest trendy Yaris van dit moment staat vanaf april bij de Toyota dealer. De prijs is 16.350 euro.

130313-02-Toyota_Yaris_TrendDe nieuwe Toyota Yaris Trend is in één oogopslag te herkennen aan de zwarte B- en C-stijlen, die de horizontale lijnen van de auto accentueren. De ronde behuizing van de mistlampen vóór, de buitenspiegelkappen, de sierlijsten aan de onderzijde van de portieren én het ornament op de achterklep zijn uitgevoerd in chroom. Die glanzende metaalkleur keert terug in de randen van de donkere koplampbehuizing (wit in combinatie met witte carrosseriekleur). De subtiele dakspoiler en de lichtmetalen 15-inch wielen benadrukken het sportieve design van de Yaris Trend. Aan de achterzijde springt de led-verlichting (bekend van de Yaris Hybrid) in het oog.

130313-03-Toyota_Yaris_TrendOok het interieur van de Yaris Trend onderscheidt zich van de overige uitvoeringen. Zo zitten er links en rechts wat witte accenten in het normale kleurkader van de compacte Japenner.

De Toyota Yaris Trend is gebaseerd op de ruime 5-deurs Yaris 1.0 VVT-i Aspiration met 51 kW (69 pk). De complete uitrusting omvat onder meer het navigatie-ready Toyota Touch-multimedia systeem met touchscreen, een parkeerhulpcamera, Bluetooth en een iPod-aansluiting. De standaard climate control koelt óók het dashboardkastje. Het gemiddeld ECE-brandstofverbruik van de Yaris Trend bedraagt 4,8 l/100 km.

Lees ook:Yaris Trend
Lees ook:Toyota Yaris Hybride; loeibetrouwbaar…
Lees ook:Al 200.000 Toyota Yaris Hybrides verkocht
Lees ook:Toyota zoekt proefrijders voor Yaris Hybride…
Lees ook:Yaris met hybride-aandrijving

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.