Toyota Yaris Hybride; loeibetrouwbaar…

20140717_08-Nieuwe_Toyota_Yaris-Toyota_Op_Maat-Yaris_HybridDe Consumentenbond heeft zojuist de nieuwe Toyota Yaris Hybrid uitgeroepen tot ‘Beste uit de test’ in de Compact klasse. Bij het toekennen van het predicaat woog de onafhankelijke consumentenorganisatie de Yaris op vijf onderdelen: rijden en gebruik, verbruik en uitstoot, veiligheid, betrouwbaarheid en afschrijvingen.
De Consumentenbond steekt de loftrompet over het lage verbruik van de Toyota Yaris Hybrid, het ruimteaanbod in de auto en het feit dat elke hybride Yaris standaard is voorzien van een automatische transmissie. Bovendien, zo concludeert de Consumentenbond ten slotte, is de Yaris ook in het mankementenonderzoek onverslaanbaar.

20140717_09-Nieuwe_Toyota_Yaris-Toyota_Op_Maat-Yaris_HybridHet segment van de Yaris is felbevochten, maar Toyota’s troef in dit B-segment is jaar-in jaar-uit een verkoopsucces. Dat komt mede door de hoge betrouwbaarheid van de Yaris, de lage bezitterskosten (denk aan zaken als brandstof, slijtage en regulier onderhoud), de scherpe vanafprijs en de beperkte afschrijving. De Toyota Yaris werd deze zomer helemaal vernieuwd. Toyota gaf de Yaris zowel technisch (motoren en versnellingsbakken) als dynamisch (onderstel, stuurinrichting) een extreme make-over. Bovendien werd het ontwerp radicaal onder handen genomen. Niet alleen aan de buitenzijde kreeg de Yaris een verjongingskuur, ook het interieur onderging een volledige metamorfose.

Lees ook:Toyota Yaris blijkt meest gebouwde Fransooos
Lees ook:Toyota zoekt proefrijders voor Yaris Hybride…
Lees ook:Volkswagen populair bij Consumentenbond…
Lees ook:Yaris Hybride kan goed elektrisch rijden….
Lees ook:Toyota blijft scoren met hybrides..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.