Klassiekerveiling BCA was groot succes!

BCA Klassiekerveiling 2Al negen edities lang veilt BCA Autoveiling tijdens de Klassiekerveiling een groot aanbod aan unieke klassieke voertuigen. Ook dit jaar trok de veiling weer honderden mensen naar het grote veilinghuis in Barneveld. Tijdens de negende editie op zaterdag 16 april jl. werden er 170 prachtige bolides geveild met ieder een eigen karakter. Het jaarlijkse succes van de Klassiekerveiling geeft aan dat klassieke voertuigen populair zijn. Zowel handelaren als particulieren willen graag investeren in een stukje geschiedenis.
Bij binnenkomst kon iedereen merken dat een bezoekje aan de Klassiekerveiling een feestvolle dag zou worden. Voor de kinderen stond er een springkussen klaar, er was een plein vol foodstandjes en de veilinghal werd om de paar minuten gevuld met een ronkend geluid van één van de circa 170 klassiekers. Het is dan ook niet vreemd dat de veiling honderden bezoekers trok.

Dit unieke aanbod zorgt ook voor het succes van de veiling. Klassiekers zijn niet alleen uniek en mooi, maar kunnen ook een goede investering zijn. Het aanbod wordt immers alleen maar kleiner, terwijl de prijs omhoog gaat. BCA Autoveiling speelt in op deze ontwikkeling door iedereen de mogelijkheid te geven om een klassieker te kopen of juist te verkopen.

Lees ook:BCA veilt klassiekers….
Lees ook:BCA-Autoveilig; 150 klassiekers onder de hamer!
Lees ook:BCA Autoveiling; 1 miljoen auto’s verhandeld!
Lees ook:BCA Autoveiling zet morgen brommobieltjes te koop…
Lees ook:BCA had drukke 1e veilingdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.