Weekendtip: Paasraces, Oldtimer festival en King Cruise

Paasraces

Een extra lang Paasweekend is aangebroken. Dan kun je natuurlijk gezellig met je familie paaseieren zoeken, maar je kunt ook…

..Naar de Paasraces op Circuitpark Zandvoort toe. Op zowel zaterdag de 7e als maandag de 9e wordt er geraced. Onder andere de Seat Cupra Cup, de Formule Ford, de BMW 130i Cup, Renault CLio RS III Cup, Suziku Swift races, tourwagens, GT's, etc. Klik voor meer informatie op de flyer.

Maar wat moet je op zondag de 8e dan doen? Geen paniek, dan kun je zelfs kiezen.

 

Op 1e en 2e Paasdag wordt het Noord-Hollands Oldtimer Festival gehouden in Venhuizen. In een paar grote sporthallen vindt dit evenement voor de 24e keer plaats. Dit jaar staan de Indian Motorbike Show en Historische Trucks centraal. Naast de talloze trucks, auto's, motoren, brommers, onderdelen, documentatie, schaalmodellen etc, is er live muziek met dansshows. Kijk hier voor meer informatie.

King Cruise AprilHeb je zelf een Amerikaanse auto of ben je een liefhebber? Dan kun je zondag 8 april je hart ophalen in Muiden, waar op het MAXIS-terrein de King Cruise wordt georganiseerd. Vanaf april tot en met september wordt deze meeting iedere tweede zondag van de maand gehouden.

Naast  een terrein vol Amerikaanse auto's vind je er standjes met automiddelen, documentatie, kleding, schaalmodellen en andere hebbedingetjes. Klik op de flyer voor meer informatie.

Fijn weekend!

Lees ook:Weekendtip: Dreamcar International & Stars on Wheels
Lees ook:Weekendtip: Oldtimershow Blokker
Lees ook:Weekendtip: Historische Zandvoort Trophy
Lees ook:Weekendtip: Antwerpen Classic Salon
Lees ook:Weekendtip: RSG Racing Days

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.